Kızının kızına tecavüz edecekti! Karar şoke etti...

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde kendisine tecavüz eden, sonrasında da tacizlerini sürdüren üvey babasını 'kızına da aynı şeyleri yapmakla' tehdit etmesi üzerine bıçaklayıp öldüren Şerife Arıoğlu 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar şaşkınlık yaratırken 3 çocuk annesi kadının avukatı istinaf mahkemesinin beraata hükmedeceklerine inandıklarını söyledi.

Cinayet davasına konu olan olay, 15 Ekim 2018 günü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Şehitler Mahallesi Atatürk Bulvarı 171. Sokak'ta meydana geldi.

3 çocuk annesi Şerife Arıoğlu (33), üvey babası Yaşar Kanık'ı evinin önünde bıçakla yaraladı. Yaralanan Kanık, aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, kadın ise olay yerinden kaçtı. Kanık, kaldırıldığı hastanede 8 gün sonra öldü. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Şerife Arıoğlu tutuklanarak cezaevine konuldu.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇLAMASIYLA YARGILANDI

Kocaeli 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan davanın karar duruşmasında “kasten öldürme” suçundan yargılanan tutuklu sanık Şerife Arıoğlu, maktul Yaşar Kanık’ın yakınları, taraf avukatları ve Kocaeli Kadın Platformu yer aldı.

Daha önceki duruşmalardaki ifadelerini tekrarlayan Arıoğlu’nun ardından açıklanan mütalaada sanık hakkında haksız tahrik uygulaması uygulanarak kasten öldürme suçu uyarınca cezalandırılması talep edildi.

“YARGITAY’DA, İSTİNAFTA BERAAT EDECEĞİNE ADIMIZ GİBİ EMİNİZ”

Mütalaanın ardından bir kez daha söz alan Arıoğlu’nun avukatı, “Şerife ile maktul arasındaki ilişki herkesin malumu. Tecavüz dosyası var. Daha sonraki dönemlerde de saldırgan davranışlarını devam ettirmiştir. Telefon kayıtları geldi Yaşar sevmediği, nefret ettiği insanı 33 kere aramış. Olay günü ise telefonda aradığında ‘Sana yaptıklarımı kızına da yapacağım’ demiştir. Bu husus tanık beyanları ile sabittir. Olay günü maktul sopayla vurmaya çalışmış sanık ise kendini korumak amacıyla bıçak kullanmıştır. Maktul hastaneye direkt götürülseydi ölüm olayı gerçekleşmeyecekti. Yargıtay’da, istinafta beraat edeceğine adımız gibi eminiz. Benzer Yargıtay kararları var. Sanığın 3 tane çocuğu var yetiştirme yurtlarında sefil oluyorlar. Herhangi bir adli kontrolle öncelikle tahliyesine karar verilmesini talep ediyoruz” dedi.

Kızının kızına tecavüz edecekti! Karar şoke etti...

ÜVEY BABASINI ÖLDÜRDÜ 15 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Avukatın ardından sanık Şerife Arıoğlu ise son söz olarak kararı mahkemenin takdirine bıraktığını söyledi. Savunmaların ardından verilen ara sonrasında mahkeme, Şerife Arıoğlu’nun 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Kızının kızına tecavüz edecekti! Karar şoke etti... ile ilgili etiketler Kocaeli cinayet Tecavüz üvey babası istinaf mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.