Kızını öpen 4 yaşındaki çocuğa dava açtı!

Mısır'da yaşayan bir baba, kreşte eğitim gören 4 yaşındaki kızının aynı yaştaki sınıf arkadaşı tarafından öpülmesi üzerine savcılığa şikayette bulundu.

Mısır'da 4 yaşındaki bir erkek çocuğu kreşteki kız arkadaşını öptüğü suçlamasıyla dava edildi. Davaya bakan Mısır'daki çocuk mahkemesi suçlamanın makul olmadığı gerekçesiyle dört yaşındaki çocuk hakkında beraat kararı verdi.

BABA, 4 YAŞINDAKİ ÇOCUKTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yerel medyada çıkan haberlere göre Mısır'ın Beheira ilinde, Hush Issa bölgesinde Aralık 2017'de bir baba, kreşteki 4 yaşındaki kızının aynı yaştaki sınıf arkadaşı tarafından öpüldüğü yönünde savcılığa şikayette bulundu.

MAHKEME "MANTIKSIZ" BULDU

Savcılık davayı kabul ederek Kabahatlar Mahkemesi'ne iletti. Kabahatlar Mahkemesi bu davanın yetki alanında olmadığı gerekçesiyle dosyayı bölge Çocuk Mahkemesi'ne iletti.

Çocuk mahkemesi ise suçlamaların "mantıksız, saçma ve kişisel motivasyona" bağlı olduğu gerekçeleriyle 4 yaşındaki erkek çocuğunun beraatına karar verdi.

Yerel medya kız çocuğunun babasının bu davayı iki aile arasında yaşanan anlaşmazlıklar sonucu hesaplaşma isteğiyle açtığını yazdı. Mısır'da sosyal medyada dava haberi hakkında alaycı yorumlar paylaşıldı.

Kızını öpen 4 yaşındaki çocuğa dava açtı! ile ilgili etiketler Mısır baba kızını öpen 4 yaşındaki çocuğa dava açan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.