Kızını hastaneye götürmeye parası olmayan Migros işçisi hakkını isteyince gözaltına alındı!

Migros depo işçileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi için hak arayışına girince işten çıkarılmıştı. Tuncay Özilhan'ın villasının önünde eylem yapan işçiler gözaltına alınırken, kelepçelenen işçilerden Gülabi Aksu'nun görüntüsü sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

İşten atılan Migros depo işçileri bugün zincir marketin bağlı olduğu Anadolu Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın evi önünde eylem yapınca gözaltına alındı.

Gözaltına alınan işçilerden biri elleri kelepçeli halde otobüse bindirilince gözyaşlarını silmeye çalıştı. O görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken, görenlerin yüreğini sızlattı.

Kızını hastaneye götürmeye parası olmayan Migros işçisi hakkını isteyince gözaltına alındı!

 

Gülabi Aksu adlı Migros depo işçisi, çalışma şartalrının iyileştirilmesini istediği için işten çıkarılan 257 işçiden biri olmuştu.

Protestoda gözaltına alınarak kepelçelenen Aksu'nun eşi ve çocuğunun hasta olduğu öğrenilirken, Aksu'nun "Kızımı hastaneye götürecek yol param bile yok" sözleri akıllara kazındı.

 

Kızını hastaneye götürmeye parası olmayan Migros işçisi hakkını isteyince gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Migros işten çıkarılan işçiler Gülabi Aksu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.