Kızını bırakan Şeyma Subaşı vicdanını böyle rahatlattı!

Kızı Melisa Ilıcalı'yı Türkiye'de bırakarak Fransız aşkı Guido Senia ile Phuket'e tatile giden Şeyma Subaşı, kızıyla görüntülü konuşarak vicdanını rahatlattı.

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde uzun süredir tatil yaptığı Meksika Tulum'dan İstanbul'a dönmüştü. Bebek'te bulunan mekanına uğrayan ve buradan paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, kısa süre İstanbul'da kaldıktan sonra yeniden yurt dışına çıktı.

KIZINI ACUN'A BIRAKIP PHUKET'E GİTTİ

Yılın büyük bir kısmını yurt dışında tatilde geçiren Subaşı kızı Melisa'yı babasının yanına bırakarak geçtiğimiz gün Phuket'e uçtu. Burada adının anıldığı Fransız DJ Guido Senia ile bir araya gelen ve samimi görüntüleri haberleştirilen Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızına duyduğu özlemi dile getirdi.

"VİCDANINI RAHATLATMAYA ÇALIŞAN ANNE"

Kızıyla görüntülü arama yaptığı sırada çektiği ekran görüntüsünü Instagram hesabından paylaşan Subaşı bu görüntünün üzerine yazdığı; "Anneler babalar iş için tali için arada gider gelir öyle Melisa… Tatile gittiği için vicdanını rahatlatmaya çalışan anne." notuyla dikkat çekti.

Kızını bırakan Şeyma Subaşı vicdanını böyle rahatlattı!

Kızını bırakan Şeyma Subaşı vicdanını böyle rahatlattı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.