Kızım 32. bölüm fragmanı izle! Demir kurtulacak mı?

Kızım 32. bölüm fragmanı izle! TV8 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kızım, 31. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 10 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Demir, Öykü ve Candan'ı kötülüklerden korumak için kendine öldü süsü veriyor. Cemal'in onu kurtarma çabası nasıl sonuçlanacak merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. İşte Kızım 32. bölüm fragmanı izle! Demir kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kızım 32. bölüm fragmanı izle! Ekranların sevilen dizisi Kızım, 31. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümünde Reşat, Demir'in yanına gelerek silahını başına dayıyor. Tek el duyulan silah sesi sonrasında Demir öldü mü? Sorusunun cevabı merak ediliyor. Sevgi'nin babası Hüseyin Başkomiser, Öykü'ye babasını getireceğinin sözünü veriyor.Cemal'in onu kurtarma çabası nasıl sonuçlanacak merak ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. İşte Kızım 32. bölüm fragmanı izle! Demir kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kızım 32. bölüm fragmanı izle! Demir kurtulacak mı?

KIZIM 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızım 32. yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…

Candan, Reşat’ın elinden kurtulmak için rehin tutuldukları evden kaçar. Koşarak bir benzin istasyonuna girer. Çalışana telefon etmesi gerektiğini söyler. Ancak bu sırada Ahmet’in kardeşi onu bulur. Candan’ı arabaya bindirerek tekrar Öykü ve Sevgi’nin de rehin tutulduğu eve geri getirir. Reşat Candan’a “Bu iş hiç hoş olmadı” der.


“BEN DEMİR ADAMIM. BANA BİR ŞEY YAPAMAZLAR”

Candan içeri girdiğinde Öykü telaşla ona sarılır. Candan’a iyi olup olmadığını sorar. Candan iyi olduğunu söyleyerek Öykü’yü rahatlatır. Sevgi ne olduğunu sorar. Candan işe yaramadığını söyler. Sevgi panik haline ne yapacağını sorar. Candan “bilmiyorum” der. Bu sırada Demir, onların bulunduğu eve gelir. Bu sırada babasını gören Öykü ona doğru koşturur. Babasına sarılan Öykü babasına “hadi gidelim” der. Demir, biraz işleri olduğunu sonra geleceğini söyler. Candan da Demir’e onu burada bırakmayacaklarını söylese de Demir cebinden arabanın anahtarını verir. Öykü adamların kötü olduğunu ve “ya sana birşey yaparlarsa” der. Demir “Bana bir şey yapamazlar. Ben demir adamım. Bana bir şey yapamazlar merak etme” diyerek Öykü’yü teselli etmeye çalışır.

Demir, Candan’a gitmeleri gerektiğini söyler. Candan Sevgi’ye Öykü’yü alıp arabaya gitmesini söyler. Sevgi Öykü’yü götürürken feryatları yürekleri sızlatır. Candan neler olduğunu sorar. Demir, “Lütfen bir şey sorma” der. Candan Demir’e sarılır ve onu dudaklarından öper. “Demir geleceksin değil mi?” diye sorar. Demir başını sallar ardından Candan onu sevdiğini söyler. Demir “ne olur git” der. Candan arabaya biner ve uzaklaşırlar. Öykü gözyaşlarına boğulur. Herkes perişan haldedir. Reşat Demir’in yanına gelir. Demir “Ne yapacaksan yap” dediğinde ise Reşat” Niye çöplüğünde oynamıyorsun, büyüklerin işine karışıyorsun. Beğendin mi yaptığını” diyerek belinden silahını çıkarır ve Demir’in alnına doğru tutar. Ardından tek el silah sesi duyulur.

CANDAN VE SEVGİ İFADE VERİYOR

Öykü, Candan’dan geri dönüp babasını geri almasını ister. Demir cep telefonunu arabada unutmuştur. Öykü babasına ulaşamayacakları için çok üzülür ancak Sevgi ve Candan bir bahane bulur Öykü’yü yatıştırır. Candan Demir’in telefonundan Uğur’u arayarak durumu bildirir ve ardından emniyete gideceklerini söyler. Emniyete geldiklerinde Uğur da orada beklemektedir. Candan ve Sevgi ifade verirler. Candan Sevgi’nin babasına Demir’in kendini onlar için feda ettiğini söyler. Hüseyin Demir’i ne pahasına olursa olsun kurtaracakları sözünü verir.

Kızım 32. bölüm fragmanı izle! Demir kurtulacak mı? ile ilgili etiketler TV8 Kızım
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.