Kızım 20.bölüm izle! Öykü hafızasını kaybediyor!

Kızım 20.bölüm izle! TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım nefes kesecek yeni bölümü ile saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkıyor. 20.yeni bölümü ile ekranlara gelecek dizi yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler ile izleyicileri ekranlara kilitleyeceğe benziyor.Demir ve Candan'ın birlikte yaşaması Öykü'yü mutlu ediyor. Asu'nun Cemal'e bıraktığı not Öykü Cemal'in kızı mı? sorusu akıllara geliyor.Peki Kızım 20.bölüm izle! Son bölüm HD! Öykü hafızasını kaybediyor! Detaylar haberimizde...

Kızım 20.bölüm izle! Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızım ekranlara gelecek 20. bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitlemesi bekleniyor.Asu'nun geride bıraktığı notları bulan Cemal büyük şok yaşıyor.Demir ve Candan'ın aynı evde yaşamasıyla çok mutlu olan Öykü hafızasını kaybediyor.Hastalığının ilerlememesi için tedavi olması gereken Öykü için Demir'in para bulması gerekiyor.Öykü ise Demir ve Candan'ın kağıt üstünde değil gerçekten birbirini sevdikleri için evlendiklerini zannediyor.İşte Kızım 20.bölüm izle! Son bölüm HD! Öykü hafızasını kaybediyor! Kızım dizisi 21.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kızım dizisi 20. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. TV8 ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kızım dizisinde bu hafta Demir, ve Candan Öykü'yü geri alabilmek için gerçekleştirdikleri formalite evlilik kararının ardından aynı evde yaşamaya başlamışlardır. Kağıt üzerinde karı-koca olan ikili gerçek hislerini birbirlerine anlatamadıkları için bu duruma kendilerini inandırmaya çalışırlar

KIZIM 20.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Öykü, Candan ve Demir'in evliliğinden asla şüphe etmez. Zaten en başından beri birbirlerine aşık olduklarını bilmektedir. Evliliğin ardından her geçen gün Öykü'nün mutluluğu katlanmaya başlarken bu mutluluk uzun sürmeyecektir. Öykü, babası Demir, Candan ve son dönemde tanıştığı kişileri hastalığı nedeniyle unutur. Demir, teyzesinin evinin önünde bulduğu Öykü'den siz kimsiniz sorusunu duyunca gözyaşlarına engel olamaz.

Kızım 20.bölüm izle! Öykü hafızasını kaybediyor!

KIZIM 19. BÖLÜM

Kızım dizisi 19. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kızım'da bu hafta Demir'in itiraflarının ardından Candan ile birlikte yıldırım nikahı ile evlenir. Yaşanan evliliğin ardından aynı evde yaşamaya başlayan Candan,Demir'in bu durumu en çok Öykü tarafından beğenilir. Hastalığı her geçen gün ilerleyen Öykü'de uyurgezerlik başlar.

Demir bu durumdan rahatsız olup durumu Öykü'nün doktoruna anlatır. Öykü'nün hastalığı ile bağlantılı olduğunu açıklayan doktor'un açıklamasının hemen ardından Öykü uyurgezerliği bir üst seviyeye çıkarır ve evden çıkmaya başlar. Demir ve Candan'ın evini gözleyen Cemal Öykü'nün o halde dışarı çıktığını görünce şaşkına döner.

 KIZIM 17. BÖLÜM ÖZETİ…

Öykü, Asu’nun onu terk etmesinin ardından yurtta kalacağını öğrenir. Candan, Öykü’yü teselli etmeye çalışır. Öyküye bundan sonra olabilecekleri anlatmaya çalışır. Candan Öykü’ye her şeyi anlatabileceğini söyler. Öykü’ye neden Asu’nun onu terk ettiğini söylemediğini sorar. Öykü cevap veremez.

CEMAL DEMİR VE UĞUR’UN PEŞİNDE

Öykü babası ile mutlu mutlu yaşadıklarını annesinin neden onu sevmediğini sorar. Candan Asu’nun kendisini bile sevmediğini söyleyerek Öykü’nün rahatlamasını sağlamaya çalışır. Bu sırada Cemal, Demir ve Uğur’un nerede olduğunu araştırmaktadır. Demir ve Uğur Süngeri bulup ona kendilerini neden sattıklarını sorar. Sünger, Jilet’in bunu neden yaptığını bilmediğini söyler ve saklanmaları için onları gizli bir eve götürür.

CANDAN ASU’NUN ÖYKÜ’YE YAZDIĞI MEKTUBU OKUYOR

Candan Öykü’yü yatırdıktan sonra Asu’nun yazdığı mektubu okur. Asu’nun yaptıklarına çok kızmıştır. Öykü’nün onunla kalabilmesi için bir çare düşünür. Sünger, Demir ve Uğur’a Jilet’in nasıl hapisten çıktığını anlatır. Jilet’i hapisten Cemal çıkarmıştır. Sünger ayrılırken Uğur bu işte birlikte olup olmadıklarını sorar ve ondan yamuk yapmamasını ister.

ÖYKÜ YURDA GİDİYOR

Demir, Öykü’nün yurtta kalacağını öğrendikten sonra, kaldıkları evde sıkışıp kaldıkları için çok öfkelidir. Uğur, Demir’e Öykü’yü yurttakiilk gününde görecekleri sözünü verir. Sabah yurt görevlisi Öykü’yü götürmek için Candan’ın evine gelir. Hacı Nine ile vedalaşır. Candan onunla birlikte gider. Yurtta Öykü’nün odası hazırlanmıştır. Öykü Candan’ın yanına gelerek onunla vedalaşır. Öykü çıktıktan sonra Candan Öykü’yü evlat edinmek istediğini söyler.

ÖYKÜ ARKADAŞLARIYLA TANIŞIYOR

Öykü yurtta kalan arkadaşlarıyla tanışır. Cemal Sünger’in dükkanına gelir. Kapıyı Sünger’in adamı açar. Sünger’in orda olmadığını söyler ama Cemal kendisinin kim olduğunu ona söylemesini ister. Sünger’in adamı kapıyı kapattıktan sonra ona Cemal diye birinin geldiğini söyler. Sünger Cemal’i içeri alır. Cemal’e ne istediğini sorar. Cemal de Demir ve Uğur’un yerlerini söylemesini ister.

UĞUR VE DEMİR PALYAÇO OLUYOR

Uğur ve Demir palyaço kılığına girerek Öykü’nün kaldığı yurda gelir. Öykü babasının palyaço olarak onu görmeye gelmesinden çok memnun olur. Uğur ve Demir Öykü ile hasret giderdikten sonra yurttan ayrılırlar. Eve döndükleri sırada içerde birilerinin olduğunu fark ederler. Demir içerdekinin Cemal olduğunu anlıyor. Candan, Öykü’yü evlat edinmesinin ne kadar zor olduğunu anlar. Arkadaşı Murat’a Öykü’yü evlat edinebilmek için evli olanların daha fazla şansı olduğunu anlatır. Murat Candan’a evlenebileceklerini anlatmaya çalışırken cesareti kırılır ve devamını söyleyemez. Ancak Candan onun ne demek istediğini anlamıştır. Murat’ın teklifini kabul eder.

KIZIM 15. SON BÖLÜM ÖZETİ…

Demir, Uğur’u arar. Ona DNA testinin sonucunu aldığını söyler. Uğur test sonucunun ne olduğunu sorunca, Demir Öykü’nün kendi kızı olduğunu söyler. Uğur çok sevinmiştir. Candan, yeni evine taşınır. Eşyaları boşaltırken siniri tepesindedir. Gözyaşlarına hakim olamaz. İşi gücü bırakıp evden çıkar ve Demir’in evine gider.

CANDAN DEMİR’İN HIRSIZ OLDUĞUNU BİLİYOR

Kapıyı açan Demir Candan’ın yüzündeki ifadeden bir şeyler olduğunu fark eder. Ona neyin var deyince Candan onun hırsız olduğunu bildiğini söyler. Bu sırada uyumakta olan Öykü yanlarına gelir. Öykü neler olduğunu sorunca cevap veremezler. Bir şey olmadığını söyleyerek onu odasına gönderirler. Öykü odasına gittikten sonra Candan sabah okula gittikten sonra bu konuyu konuşacaklarını söyleyerek evden ayrılır.

 Sabah kahvaltıda Demir’in avukatı arayarak 2. duruşma için bilgilendirme yapar. Öykü, konuşmaları duyunca kimin aradığını sorar. Demir gerçeği anlatır. Öykü, duruşmada hakime neler söyleyeceğini bildiğini söyler. Demir Öykü’yü okula bırakır. Bu sırada Asu onu arar. Kermes için ne yapması gerektiğini sorar.

UĞUR TÜM GERÇEKLERİ CANDAN’A ANLATIYOR

Uğur Candan’ın dükkanına gelir. Candan, onu görünce kovar. Uğur, ondan beş dakika ayırmasını söyler. Uğur, Demir ve kendisi ile ilgili bütün gerçekleri anlatır. Artık bu işleri yapmadıklarını, onun evini soyma fikrinin de kendisinin olduğunu anlatır. Demir’in hayatına Öykü ve Candan’ın girmesinden sonra nasıl değiştiğini anlatmaya çalışır. Demir ile ilgili gerçekleri anlatan Cemal’in de kendilerinden farkı olmadığını, onun da hırsız olduğunu hatta hapisten yeni çıktığını söyler.

KIZIM 14.BÖLÜM

Cemal Öykü'ye Demir'in gerçek babası olmadığını söyledi. Cemal'in söyledikleriyle yıkılan Öykü'nün hastalığının belirtileri artmaya başladı. Öykü okuldaki tiyatro oyunu sırasında sahnede bayıldı ve uyanmadı. Öykü hastaneye kaldırılırken, Demir ve Candan ise adeta yıkıldı. Finalde ise Demir, DNA testinin gerçek olmadığını öğrendi.

Öykü'nün, okul piyesinde bir türlü uyanmaması onu izlemeye gelen Demir ve Candan'ı telaşlandırdı. Sahnede bayılan Öykü hastaneye kaldırılırken, hastalığının ilerlemesi ise babası Demir'i yıktı.

 Asu ise babasının Öykü'ye bıraktığı mirası alabilmek için yıllardır görmediği kızının velayetini aldı. Öykü ise mutsuz bir şekilde Asu ve Cemal'le yaşamaya başladı. Ancak Cemal Öykü'ye Demir'in gerçek babası olmadığını söyledi. Öykü yaşadığı mutlu günlerin ardından yeniden büyük üzüntü yaşadı. Finalde ise Demir, Öykü'yü ilk aldığı sırada mahkemeye verilen DNA testinin gerçek olmadığını öğrendi. Demir, Öykü'nün gerçekten babası olup olmadığını nasıl öğrenecek?

 KIZIM 13. SON  ÖZETİ…

Öykü annesi ile geçireceği gece için babasından zorlukla ayrılır. Uğur Asu’ya Öykü’nün başına birşey gelirse hesap soracağını söyler. Sonunda asu Öykü’yü alır ve giderler. Yolda Asu Öykü’ye onunla bir gün geçireceği için nasıl hissettiğini sorar. Öykü cevap vermez. Asu senin de muhabbetine doyum olmuyor” deyince Öykü hemen sabah olmasını istediğini söyler.

CANDAN EVİ GÖRMEYE GİDİYOR

Uğur annesi ile Candan’a buldukları eve gelir. Bu sırada evi görmeye gelen Candan Demir’i arayarak neler yaptığını sorar. Candan’a Asu’nun Öykü’yü aldığını söyler. Candan akşam buluşmayı teklif eder ve kendisinin de ev bakmaya geldiğini söyler. Demir’e Müfide teyzenin bulduğu eve bakmaya geldiğini söyleyince Demir kim olduğunu sorar. Candan ise Hacı anne deyince Demir panikler ve hemen Uğur’u arar ve durumu anlatır.

ÖYKÜ HAYALLERİNİ ANLATIYOR

Asu ile eve gelen Öykü’nün canı çok sıkılmıştır. Asu’nun sorduğu hiçbir soruya cevap vermez. Öykü’nün bu tavırları Asu’nun canını sıkmıştır. Asu Cemal’i arayarak durumu anlatır. Cemal onu oyalamak için birşeyler yapmasını söyleyerek ona bazı tüyolar verir. Asu Öykü’ye bu durumdan kendisinin de memnun olmadığını söyleyerek konuşması için yine baskı yapar. Sonunda Öykü konuşmaya başlar ve ona annesi ile ilgili hayallerini anlatır.

“İYİ GECELER KIZIM”

Öykü’ye bir şeyler yemesi için baskı yapan Asu hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Öykü bir daha onu almaya gelmemesini söyler. Bu sırada arayan Demir Öykü’ye nasıl olduğunu sorar ve ardından da yapması gerekenleri tekrar hatırlatır. Ardından da Asu’nun yemesi için getirdiğ yemekleri yemeye başlar. Asu bu duruma çok şaşırır. Bu sırada Demir dışarıda Öykü’nün kaldığı evi gözlemektedir. Öykü uyumak için ışığı kapattığında ona “iyi geceler kızım, ben buradayım merak etme” der.

DEMİR ERKENDEN ASU’NUN KAPISINDA

Sabah erkenden Asu’nun telefonu çalar. Arayan Demir’dir. Öykü’nün hazır olup olmadığını sorar. Asu Öykü’yü uyandırmak için odasına girince onun gitmek için hazır olduğunu görür. Öykü’yü babasına daha geç vermek için kahve içeceğini ve beklemesi gerektiğini söyler. Öykü ise onun gelmesine gerek olmadığını kendisinin gidebileceğini söyleyince Asu razı olmaz ama Öykü’nün bakışlarından dolayı geri adım atar ve aşağı inerler ve onu Demir’e teslim eder.

“YA SÖZLERİ UNUTURSAM?”

Öykü’nün gitmesinden sonra Cemal’i arayan Asu, ondan gerçekten anne olmayacağını anladığını söyler. Ancak koltuğun üzerinde Öykü’ye ait bilekliği görünce telefonu kapatır. Asu duygulanmıştır. Öykü ile eve gelen Demir, Öykü’nün piyesi için hazırlanmaya başlarlar. Bu sırada Candan gelir. Demir’e dün gece ile ilgili neler olduğunu sorar. Demir, Öykü’nün hiçbir şey anlatmadığını söyler. Öykü çok heyecanlıdır babsının yanına gider ve ya oyunda sözleri unutursam diyerek endişesini dile getirir. Demir onu teselli eder.

GENEL HİKAYE

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

 KARAKTERLER

DEMİR GÖKTÜRK (BUĞRA GÜLSOY)

Demir; hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcıdır. Şeytan tüyünü işinde kullanmaktan hiç çekinmez, başı ortağı Uğur yüzünden sürekli belada olsa da o hep işin içinden sıyrılmayı becerir. Zekidir ama ters, sert bir yapısı vardır. Yalnız yaşar, Uğur dışında dostu yoktur, istemez de, yalnızlığını sever. Hiç beklemediği bir anda Demir’in hayatına giren Öykü, bütün düzenini alt üst edecektir.

CANDAN HOŞGÖR ( LEYLA LYDIA TUĞUTLU)

Candan; hem güzel hem de zeki ve donanımlı bir veterinerdir. Geçmişinde çektiği acılardan dolayı kendini insanlara karşı kapatmış, onlarda bulamadığı sıcaklığı doğada ve hayvanların sevgisinde bulmuştur. Hayatın karşısına çıkardığı güçlüklerle tek başına mücadele eden, doğrusundan şaşmayan, ayakları üzerinde duran bir kadındır. Ama aynı zamanda herkese göstermediği kırılgan bir tarafı da vardır. Candan’ın yalnız ve soğuk dünyası Öykü’yle tanıştıktan sonra genişleyecek ve değişecektir.

ÖYKÜ TEKİN (BEREN GÖKYILDIZ)

Öykü; sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Öykü, her türlü zorlukla küçük yaşında baş etmeyi öğrenmiş olsa da, kimselere söyleyemediği büyük bir sırrı vardır.

CEMAL ERÖZ ( SERHAT TEOMAN)

Cemal; kaybedecek hiçbir şeyi olmayan sert, belalı bir adamdır. Demir’le geçmişten kalan bir hesabı olan Cemal’in tek amacı Demir’e bunu ödetmek olacaktır. Bunun için her yolu denemekten çekinmeyecek kadar gözü pek ve cesur biridir.

Kızım 20.bölüm izle! Öykü hafızasını kaybediyor! ile ilgili etiketler canlı izle TV8 Kızım BluTV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.