Kızılyıldız hangi ülkenin takımı?

Kızılyıldız hangi ülkenin takımı sorusunun soran futbolseverler, bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaşacak olan Kızılyıldız Milan maçı öncesi araştırmalara başladı. Evinde İtalyan devi Milan'ı ağırlayacak olan Kızılyıldız hangi Avrupa ülkesinin takımıdır?

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu akşam evinde Milan'ı ağırlayacak olan Kızılyıldız hakkında futbolseverlerin araştırmaları başladı. Kızılyıldızın hangi Avrupa ülkesi takımı olduğunu merak edenler aynı zamanda bu akşam Kızılyıldız Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor sorularına da yanıt arıyor.

KIZILYILDIZ HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

1979 yılında UEFA Kupası finali oynayan ve Avrupa'nın birçok dev kulübüne diz çöktüren Kızılyıldız, Sırbıstan ülkesinin takımıdır. Merkezi Belgrad'dadır.

kızılyıldız hangi ülkenin takımı ile ilgili görsel sonucu

KIZILYILDIZ MİLAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kızılyıldız ve Milan arasında gerçekleşecek olan UEFA Avrupa Ligi'nin son 32 Turunda ilk maçıbugün yani 18 Şubat Perşembe günü Türkiye saatiyle 20.55'de gerçekleşecek. Maç,Kızılyıldız'ın Sırbistan'daki sahası Stadion Rajko Mitic'te oynanacak. Karşılaşmayı Anastasios Sidiropoulos yönetecek. Sidiropoulos'un yardımcılıklarını Polychronis Kostaras ile Lazaros Dimitriadis yapacak. Maçın dördüncü hakemi de Ioannis Papadopoulos.

 

Kızılyıldız hangi ülkenin takımı? ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi UEFA Milan kızılyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.