Kızılırmak'ta gizemli çığlık sesleri!

Samsun'da Kızılırmak nehri sazlık alanda yardım çığlıklarının duyulduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Nehir boyunca yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

Samsun'un Bafra ilçesinde Kızılırmak nehri sazlık alanda imdat çığlıklarının duyulduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Nehir boyunca yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

KIZILIRMAK'TA "YARDIM ÇIĞLIKLARI" GELDİĞİ İHBARI YAPILDI

Bafra ilçesi Kızılırmak Nehri sedde yolu üzerinde meydana gelen olayda, bir kişi polis ekiplerine nehrin sazlık bir bölümünde mahsur kalan iki kişinin sesini duyduğu ve yardım çığlıkları attığı gerekçesiyle ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis İtfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

EKİPLER ARAMA ÇALIŞMASINDA KİMSEYE ULAŞAMADI

Ekiplerin yaptığı arama çalışması sonucunda herhangi bir ses ve kişi bulunamadı. Irmağın sazlık bölümünde ses duyduğunu iddia eden ihbarcı polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola alındı. İhbarcının verdiği ilk ifadeye göre ise ırmağın sazlık bölümünde imdat çığlıkları duyduğu gerekçesiyle polis ekiplerini arayıp yardım istediklerini belirtti. Olayla ilgili arama çalışması sürüyor.

Kızılırmak'ta gizemli çığlık sesleri! ile ilgili etiketler Kızılırmak Samsun çığlık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.