KIZILELMA teker kesme testini geçti! "Uçar mı o ya" diyen İlyasoğlu alay konusu oldu

KIZILELMA, teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti ve başarılı oldu. Bu gelişmenin ardından İsa İlyasoğlu'nun KIZILELMA için söylediği o hadsiz sözler yeniden gündeme geldi.

Selçuk Bayraktar tarafından geliştirilen yerli ve milli İHA-SİHA'ların ardından ilk insansız savaş uçağı olan KIZILELMA için harekete geçildi. Ancak bu gelişmeler bazı kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor.

KIZILELMA TEKER TESTİNİ GEÇTİ

Son başarı hikayesi Kızıl Elma'dan geldi. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, teker kesme testinde ayaklarını yerden kesti. 

Bu gelişmenin ardından SİHA Uzmanı İsa İlyasoğlu KIZILELMA'yı analiz ettiği yorumlarıyla yeniden gündeme geldi. KIZILELMA'nın havalanmasının ardından daha önce "Altmışa altmış profil kullanmış. Ya uçaçaçar mı o yahaha. Akıl var nizam var." ifadelerini kullanan İlyasoğlu alay konusu oldu. 

KIZILELMA teker kesme testini geçti! "Uçar mı o ya" diyen İlyasoğlu alay konusu oldu ile ilgili etiketler Kızıl Elma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.