Kızılcık Şerbeti Gülseren Budayıcıoğlu'nun Hikayesi Mi? Kızılcık Şerbeti sonunda ne oluyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi Bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör'ün Başrollerinde olduğu Kızılcık Şerbeti gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştı. Diziden ilk tanıtım gelirken seyirciler Kızılcık Şerbeti dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesi mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Kızılcık Şerbeti sonunda ne oluyor?

Show Tv'nin Yeni sezon dizisi Kızılcık Şerbeti ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gold Film İmzalı dizinin senaryosu ise 5 sezon boyunca Yasak Elma'yı yazan Zeynep Gür ve Melis Civelek olunca konu da merak konusu oldu.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Kızılcık Şerbeti dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'na mı ait sorusu sosyal medyada da konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde fragmanda yer alan başörtüsü sahnesiyle gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nin konusu dikkat çekmeye devam ediyor. Dizinin ilk önizlemesinde Doğa'nın hamileyim demesi Kızılcık Şerbeti'ni daha da ilgi çekici kıldı.

KIZILCIK ŞERBETİ UYARLAMA MI, SONUNDA NE OLUYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda, Yalı Çapkını ve Masumlar Apartmanı dizileri sonrası gerçek hikayelerin olduğu diziler ünlü psikiyatra gözleri çeviridi. Ancak Kızılcık Şerbeti'nin konusu ve hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olmadığı anlaşıldı.

Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Füsun Demirel gibi önemli oyuncular var.

Kızılcık Şerbeti Gülseren Budayıcıoğlu'nun Hikayesi Mi? Kızılcık Şerbeti sonunda ne oluyor?

Toplumsal anlamda birbirlerinden farklı ailelerin karşılaşmasının ne tür sıkıntılar çıkardığını, sonrasında ilişkilerin nasıl geliştiğini ve birbirlerini anlama sürecinde neler yaşandığına ışık tutacak bir hikaye örgüsü göreceksiniz.

Kızılcık Şerbeti Gülseren Budayıcıoğlu'nun Hikayesi Mi? Kızılcık Şerbeti sonunda ne oluyor? ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.