Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i yakalandığı hastalığı açıkladı

Show ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, sosyal medya hesabı üzerinden yakalandığı hastalığı takipçileriyle paylaştı. Hayranlarını üzen paylaşımda, "Hala uyuyamadım, hiç uyumadım" ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Müjde Uzman, sosyal medya hesabı üzerinden insomnia hastalığına yakalandığını duyurdu.

"Hala uyuyamadım, hiç uyumadım"

Müjde Uzman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım. Hala uyuyamadım, hiç uyumadım" ifadelerini kullandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i yakalandığı hastalığı açıkladı

Takipçilerini üzen paylaşımında, "Mantıklı ve anlamlı cümleler kurmuşumdur umarım çünkü su altında ya da uzay boşluğundaymışım gibi hisler içindeyim. Doğal olarak... Neyse geçer, geçecek elbet... İlk Insomnia'm değil sonuçta da sinir bozdu. Zaten yeterince bozuk değilmiş gibi... Güne devam mı etsem ne yapsam acaba ya" notunu düştü.

İnsomnia (uykusuzluk) hastalığı nedir?

uykuya dalmayı ve uykuda kalmayı zorlaştıran ya da çok erken uyanmaya ve yeniden uykuya dönememeye neden olan yaygın bir uyku bozukluğudur. Uykusuzluk hastalığı olan insanlar, uyandıklarında kendilerini yorgun hissederler.

 

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i yakalandığı hastalığı açıkladı ile ilgili etiketler Müjde Uzman
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.