Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yer Yerinden Oynuyor! Tüyoyu Barış Kılıç Verdi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti 6. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Diziye sonradan katılan ve Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, ilerleyen bölümler hakkında ipucu verdi.

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Muhafazakar ve seküler aileleri karşı karşılaya getiren Fatih ve Doğa evliliğinde tansiyon giderek yükseliyor. Öte yandan oyuncu kadrosuna sonradan katılan ve Kıvılcım (Evrim Alasya) ile olası bir aşk yaşayacak olan Barış Kılıç'tan sürpriz bir açıklama geldi.

YER YERİNDEN OYNAYACAK

Barış Kılıç, Ömer karakterini canlandırdığı Kızılcık Şerbeti dizisinin ilerleyen bölümlerinde yer yerinden oynayacak dedi. Kendi adına çok sürprizli bölümlerin yakında geleceğini söyleyen Kılıç, “Her hafta bir şey çıkıyor. Kendi adıma da hakikaten heyecanlanıyorum. Biz bile ‘vaavv’ diyoruz. Birkaç bölüm sonra hakikaten yer yerinden oynayacak” dedi.

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yer Yerinden Oynuyor! Tüyoyu Barış Kılıç Verdi ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.