Erkek yapınca 'çapkın', ya kadın yapınca? Doğruları aynı, yöntemleri farklı iki uç aile!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, doğruları aynı ancak yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Kızılcık Şerbeti dizisinin peşine düştü.

Gerçek hayattan esinlenerek kaleme alınan dizide, modern bir aile ile muhafazakar aile arasındaki çatışmalar işleniyor.

Modern bir ailede büyüyen, diş hekimliği okuyan Doğa ile muhafazakar aileye sahip, aile şirketlerinde çalışan Fatih’in evlenmesiyle başlayan gerilim, aile büyüklerinin araya girmesiyle daha da büyüyerek her seferinde farklı noktalara evriliyor.

Aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanan Doğa’nın Fatih’e olan inancı her geçen gün biraz daha azalsa da en sonunda kalbi daha ağır basıyor.

Sizce iki farklı kültürde yetişen bireyler birlikte mutlu olabilir mi? Sunny, bu sorunun peşine…

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Erkek yapınca 'çapkın', ya kadın yapınca? Doğruları aynı, yöntemleri farklı iki uç aile! ile ilgili etiketler Sıla Türkoğlu Kızılcık Şerbeti Evrim Alasya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.