Kızılcık Şerbeti 4. Bölüm Fragmanı 19 Kasım 2022

Show Tv dizisi Kızılcık Şerbeti 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 19 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhafazakar bir ailenin oğlu olan Fatih ile seküler bir çevrede büyüyen Doğa'nın evliliklerini konu alan ve çatışmalara yer verilen Kızılcık Şerbeti yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. Seyircinin pür dikkat ekrana kiltlendiği heyecanlı anlara sahne olan Kızılcık Şerbeti Cuma akşamı yayınlanan güçlü rakiplerine rağmen konusu ve oyuncu kadrosuyla reytinglerde de istediği başarıyı yakalıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dizinin 11 Kasım akşamı yayınlanan son bölümünden sonra izleyici de yeni bölüm fragmanı araştırmasına başladı. Bölümün hemen ardından yayınlanan Kızılcık Şerbeti 4. bölümde neler olack?

İşte Kızılcık Şerbeti Yeni bölüm fragmanı

 

Kızılcık Şerbeti 4. Bölüm Fragmanı 19 Kasım 2022 ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.