Kızılay'dan 'Askıda Pizza' kampanyası

MHP’nin çok tartışma yaratan ‘Askıda Ekmek’ kampanyasının ardından Türk Kızılayı da özel bir pizza zinciriyle anlaşarak “Askıda Pizza’’ kampanyası başlattı. Trabzonlu pizza zinciri Crakers, "İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere askıya sen de bir pizza bırak" sloganıyla tanıtım yapıyor.

Türk Kızılayı'ndan alınan bilgiye göre pizza firması, Kızılay'a “Askıda pizza kampanyası'' için teklif götürdü. Kızılay kampanyaya onay verdi.

Buna göre 7 ilde 17 şubesi bulunan pizza firması tüm Türkiye'de günlük askıya çıkarılan pizza sayısı belirlendikten sonra İstanbul şubesi aracılığıyla pizzaları imal edip, Türk Kızılayı'nın Pendik'teki aşevine teslim edecek.

Kızılay'dan 'Askıda Pizza' kampanyası

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA SERVİS EDİLECEK

Kızılay yetkilileri, pizzaların aş evinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara servis edileceğini bildirdiler. Crakers Pizza Genel Müdürü Ahmet Sait Tütünci, “Verilen her siparişte, askıya bir adet orta boy pizza atıyoruz.. Her pizza ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın sadece karnını doyurmayacak, insanımıza olan inancı artıracak” dedi. Kızılay, Elazığ ve Malatya depremin ardından vatandaşa SMS göndererek 10 TL'lik yardım istemişti.

Kızılay'dan 'Askıda Pizza' kampanyası ile ilgili etiketler Kızılay askıda pizza pizza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.