Kızılay'da şüpheli valiz alarmı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, çöp kutusunun yanına bırakılan valiz polisleri alarma geçirdi. Vatandaşlar alandan uzaklaştırıldı ve valizin etrafı emniyet şeridi ile çevrildi. Ardından alana sevk edilen bomba imha uzmanları kontrollü patlama gerçekleştirdi.

Ankara'nın Kızılay bölgesi Atatürk Bulvarı'nda, çöp kutusu yanındaki valizi gören vatandaşlar, polise haber verdi.

Çevresinde çok sayıda bakanlık ve kamu binası bulunan olay yerine gelen ekipler, valizin durumundan şüphelenerek güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar alandan uzaklaştırıldı ve valizin etrafı emniyet şeridi ile çevrildi. Ardından alana bomba imha uzmanı ekip sevk edildi.

Atatürk Bulvarı, iki yönlü araç ve yaya geçişine kapatıldı. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, şüpheli valize fünye yerleştirdi. Polis megafonundan 'kontrollü patlama' anonsu yapılmasının ardından valiz kontrollü şekilde patlatıldı. Patlamanın ardından yapılan kontrolde valizin içeresinden kıyafet çıktı.


DHA

Kızılay'da şüpheli valiz alarmı! ile ilgili etiketler Ankara Kızılay şüpheli valiz bomba imha uzmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.