Kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel doğum sonrası ilk pozunu paylaştı

Oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 5 gün önce kızları Leyla'yı kucaklarına alarak 3. kez anne - baba olmanın heyecanını yaşadı. 39 yaşındaki Bergüzar Korel, kızı Leyla'yı kucağına aldıktan sonra ilk fotoğrafını duygusal bir notla Instagram'dan paylaştı. Çiçeği burnunda anne Korel'in doğum sonrası yorgun hali dikkatlerden kaçmadı.

2019 yılında nikah masasına oturan çift 2010 yılında oğulları Ali'yi geçtiğimiz yıl Mart ayında ise oğulları Han'ı kucaklarına almanın sevincini yaşamışlardı. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç beş gün önce kızları Leyla'ya kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.


3 Kasım 2021 tarihinde üçüncü kez anne olan güzel oyuncu 2 milyon takipçili Instagram hesabından kızı Leyla'yı dünyaya getirdikten sonra çekilen ilk fotoğraf karesini paylaşarak altına duygusal bir not düştü:

''Tam da gününde geldi Leyla..
Benim her zamanki tezcanlılığıma inat hem gelişi hem de zamanlamasıyla daha hayata gözlerini açtığı ilk andan itibaren bundan sonra her şeyin çok da benim kontrolümde olamayacağını göstererek sanki..

Uzun ve zorlu bir maratondan çıkmış gibiyim.

Biraz yorgun,biraz kaygılı,çokça şaşkın ve mutlu..

Bin şükür Leyla’nın da benim de sağlığımız yerinde.

Hepinizin iyi dilekleri, duaları, mesajları en önemlisi varlığınız için bin kez teşekkür ederim..
Hepsi güç verdi bize..

Teşekkür etmek istediğim çok insan var..
Bu hafta biraz böyle geçecek şimdiden söyleyeyim

Ama en çok HAYAT SANA TEŞEKKÜR EDERİM.
Her şey için.''


SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞDI


Korel'in paylaşımı henüz bir saat bile olmadan binlerce sosyal medya kullanıcısından beğeni ve yorum aldı. Merve Dizar, Onur Büyüktopçu, Ayşe Köroğlu, Larissa Gacemer, Esra Erol, Pınar Altuğ, Alican Yücesoy gibi aralarında ünlü isimlerin olduğu binlerce kişi Korel'e güzel dileklerini iletti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berguzar Korel (@berguzarkorel)'in paylaştığı bir gönderi

Kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel doğum sonrası ilk pozunu paylaştı ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Sosyal Medya Leyla Ergenç doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.