Kızı dünyaevine girdi... Nikah şahidi Gül ve Davutoğlu oldu

Ünlü gazeteci Mustafa Karaalioğlu'nun kızı Fatma Karaalioğlu, Halil Karaman ile dünya evine girdi. Fatma Karaalioğlu'nun düğününde nikah şahitleri Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu oldu

Karar gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu'nun kızı Fatma Karaalioğlu, Halil Karaman ile dünya evine girdi.

Beykoz Küçüksu Kasrı'ndaki düğüne, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karar gazetesi Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Albayrak, Yeni Şafak gazetesi Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile çok sayıda gazeteci-yazar ile iş ve siyaset dünyasından davetli katıldı.

qeoIwfewfe

Davetlileri, Gönül ve Mustafa Karaalioğlu ile Fatma ve Mustafa Karaman kapıda karşıladı.

Çiftin nikahlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu nikah şahitliğini yaptı.

fewoIfewfe

ERDOĞAN VE YILDIRIM'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tebrik mesajıyla çifti ve aileyi kutladı. Başbakan Binali Yıldırım da tebrik mesajı gönderdi.

Kızı dünyaevine girdi... Nikah şahidi Gül ve Davutoğlu oldu ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül mustafa karaalioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.