Kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ile mahkemelik olmuştu… Deniz Akkaya'ya mahkemeden iyi haber

İş insanı Efe Önbilgin'in 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının bir firmanın reklamında yer aldığı ve sosyal medyada paylaşıldığı iddiasıyla kızının annesi ünlü manken Deniz Akkaya'ya karşı açtığı velayetin düzenlenmesi davasını kaybetti.

İş insanı Efe Önbilgin, Deniz Akkaya'dan olan 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması ile ilgili velayetin düzenlenmesi davası açmıştı. Akkaya’nın çocuğun fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılmasını mahkemeden istemişti.

Kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ile mahkemelik olmuştu… Deniz Akkaya'ya mahkemeden iyi haber

EFE ÖNBİLGİN, DENİZ AKKAYA'YA AÇTIĞI DAVAYI KAYBETTİ

İstanbul 13. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada taraf avukatları yer aldı. Mahkeme Efe Önbilgin’in kızının fotoğraflarının kaldırılması talebini reddetti.

Kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ile mahkemelik olmuştu… Deniz Akkaya'ya mahkemeden iyi haber - Resim : 2

(DHA)

Kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ile mahkemelik olmuştu… Deniz Akkaya'ya mahkemeden iyi haber - Resim : 3


Deniz Akkaya, konu ile ilgili 'Bir duyuru mesajıdır' diyerek Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı;

''Bu fotoğrafin serisini hatırlayanlar vardir,söyle ki erkek egemenliğindeki Türk medyasi bu konuyu yine ünlü bir kadinin üzerinden yürüyen bir dava malzemesi edilmesi nedeniyle TAMAMEN TARAFLI BIR uslupla YİNE YENİDEN GUNDEME ALIP yaklasik Ayşe'ye hamile kaldığimdan bugüne kadar her davada yaptıklari gibi çocuğumun üzerinden bana vurmaya calistilar...

Sebep basitti, kadini hor görmek bu toplumda kolaydır, hatta kadinlar destek cikar buna.

Bundan kaçmanın tek yolu defalarca evlenerek ve ayri adamlardan cocuklar yaparak,erkegin arkasına saklanmaktir.ama ben bunu tercih etmedim,kizim icin istemedim.baska bir adam ve çocukları ile ayni eve sokmayacagima soz vermistim kendime/hos artik Ayse anne lütfen benim icin hayatina devam et diyor.

Neyse ,biliyorsunuz Ayşe'nin babasi bana 12 senedir surekli dava acar ve kaybeder.bu fotoğraflarda sonuncusuna bahane edilmisti.

YINE ANNE BU DAVAYI KAZANDI.simdi bu konuda yer gok inleten degerli kuruluşlara ve yazarlarina sesleniyorum. Siz her davayi Aysenin babasi ile birlikte kaybettiniz.ustelik ben bu davalari bir adamın arkasına saklanmadan, hep herzaman Türkiyenin adalet sistemine güvenerek kazandim.SIMDI SIRA SIZDE,12 senedir madden,manen hem anne hem baba olarak kimsenin aksini idda edemeyecegi pirlantalikta bir kız çocuğu yetiştiriyorum.

O zaman durup düşünmesi gereken ,yüzü kizarmasi gereken o paylasimlari yapan ,o yazıları yazan herkestir.

Hep derim kimse adaletten daha bilirkişi değildir. Son soz adaletindir!
Not;Ayşe'nin babasina bu davalari bitirmesi icin,kazanacagimi bildigim halde bitirmek icin teklif de bulunduk .sirf Ayse istedi diye ancak onlar devam ettiler.

Bakiniz bazi yenilgiler birilerine bugun belki bir ders olur...

Hep diyorum ask biter geriye kalan en karşılıksız ask Evlat askidir...

Dava icin degerli avukatim abim cok degerli Osman Hacibekiroglu na cok teşekkür ederim.

Bu konuyu sonucunu beklemeden şişiren basin mensubu arkadaşlar icin story imde dava sonucunu paylaşacağım.''

 

 

Kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ile mahkemelik olmuştu… Deniz Akkaya'ya mahkemeden iyi haber ile ilgili etiketler Deniz Akkaya dava mahkeme Efe Önbilgin Ayşe Önbilgin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.