Kızgın fil 2'si çocuk 4 kişilik ailenin aracına saldırdı!

Güney Afrika'da bir fil, 2’si çocuk 4 kişilik ailenin bulunduğu bir araca saldırdı. Yetkililer, filin dişleriyle arabanın yan tarafını delememiş olmasının büyük şans olduğunu belirtirken, hayvanın saldırma anı arkadaki araç sürücüsü tarafından kaydedildi.

Güney Afrika’nın Kwa-Zulu Natal eyaletindeki İsimangaliso Sulak Alan Parkı yakınlarında seyir halinde olan 4 kişilik bir aile, bir filin önlerine çıkmasıyla hayatlarının en korkulu anlarını yaşadı.

Çevredeki başka bir araç sürücüsü tarafından kaydedilen görüntüde, 6 bin kilogram ağırlığındaki fil, içerisinde 8 ve 10 yaşlarında 2 çocuğun da bulunduğu araca saldırdı.

Fil, ittiği aracı ters çevirirken, 4 kişilik aile ölümle burun buruna geldi. O anları kaydeden araç sürücüsü ise filin dikkatini dağıtmak için kornaya bastı ancak başarılı olamadı.

Saldırgan fil, olaydan kısa süre sonra bölgeden uzaklaşırken, olay yerine çağrılan yetkililer aileyi kurtardı. Kimsenin ciddi şekilde yaralanmadığı açıklayan yetkililer, araçta büyük hasar meydana geldiğini açıkladı.

Aracın içinde bulunan ailenin çok korktuklarını ve büyük bir travma yaşadıklarını söyleyen yetkililer, filin dişleriyle arabanın yan tarafını delememiş olmasının herkes için büyük bir şans olduğunu belirtti. Hayvanın son günlerde saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi.

Kızgın fil 2'si çocuk 4 kişilik ailenin aracına saldırdı! ile ilgili etiketler Güney Afrika fil saldırısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.