Kızgın boğa bir anda tribüne daldı! Seyirciler neye uğradığını şaşırdı!

Artvin'de düzenlenen Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri'nde korkunç bir olay meydana geldi. Festivalin final güreşinde rakibinden kaçan bir boğa, tribübe daldı. Vatandaşların korku içinde kaldığı o anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde 38'incisi düzenlenen Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri'nin son güreşinde korku dolu anlar yaşandı.

Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren Yusufeli Barajı'nın tamamlanmasıyla sular altında kalacak Derekapı mevkisinde son kez Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri yapıldı. Deste, ayak, küçük orta, süper baş, büyük orta, başaltı ve baş olmak üzere 7 kategoride 2 gün süren güreşlerde heyecanlı anlar yaşandı.

BOĞA KAÇTI, SAHİBİ ALTINDA KALDI

İlk gün kıyasıya süren güreşler sırasında boğa kaçtı, sahibi de hayvanın altında kaldı.

Kızgın boğa bir anda tribüne daldı! Seyirciler neye uğradığını şaşırdı!

FİNALDE KORKU DOLU ANLAR

Güreşlerin finalinde ise bu kez rakibinden kaçan boğa, tribüne çıkmaya çalıştı. Bu sırada panik yaşanırken, tribüne çıkamayan boğa, yere düştü. Rakibi ise yerdeki boğaya saldırmaya çalıştı. Sahiplerinin ayırdığı boğaların güreşi de sona erdi. Bu anlar, kameraya yansıdı.

Kızgın boğa bir anda tribüne daldı! Seyirciler neye uğradığını şaşırdı! ile ilgili etiketler Artvin güreş boğa tribün

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.