Kız tavlama taktikleri nelerdir?

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası için Arjantin Futbol Federasyonu'nun hazırladığı "Rus kadın tavlama yöntemleri" el kitapçığı gündeme oturdu. Tepki toplayan kitapçıktan sonra erkekler nasıl kız tavlanır araştırmaya başladılar. Peki nasıl kız tavlanır? Taktikler nelerdir? Detaylar haberimizde...

Erkekler kadınları nasıl etkileyeceklerini merak ediyorlar. 2018 Dünya Kupası için Arjantin Futbol Federasyonu'nun hazırladığı "Rus kadın tavlama yöntemleri" el kitapçığı büyük tepki topladı. Kadınları etkilemek isteyen erkekler ise araştırmaya başladı. Peki nasıl kız tavlanır? Taktikler nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

 Kız tavlama taktikleri nelerdir?

Arjantin Futbol Federasyonu'nun hazırladığı "Rus kadın tavlama yöntemleri" el kitapçığı;


1- “Rus kızlar sıkıcı erkeklerden nefret eder. Konuşacak bir şey bulamıyorsanız, ülkenizde, ülkenizdeki geleneklerden, günlük yaşamdan bahsedin.”

2- “Rus kadınları etkilemek için sahip olduklarından ve parandan bahsetmelisin...”

3- “Rus kızlar da diğer kızlar gibi temizliğe, giyime ve kokuya dikkat eder. Onlar için ilk izlenim çok önemlidir.”

4- “Onlara yatılacak kadın gibi davranılmasından hoşlanmazlar. Onlara özel ve önemli olduklarının hissettirilmesini isterler.”


5- “Onların değerlerine ve isteklerine saygı gösterin. Seks hakkında aptalca sorular sormayın. Ruslar için seks özeldi ve kamusal alanda tartışılmaz.”

6- “Rus kadınlar, negatif olan sadece olumsuz yönleri gören kişilerden uzak dururlar.”

7- “Klasik sorular sormayın, orijinal olun. Sizi daha iyi tanımak isteyeceklerdir, sorularını yanıtsız bırakmayın

8- “Yeni bir yüz olduğunuz için Rus hemcinslerinize karşı avantajınız olacaktır. Kendinize güvenin...”

 

EVET KADINLARI ETKİLEMENİN SIRLARI NELERDİR ?

 

Akşam'ın haberine göre; Öncelikle kadınların senden farklı düşündüklerini bilmelisin.Onlar senden daha ince,ayrıntı düşünen,senin zerre kadar umurunda olmayan şeyler onlar için büyük bir şey olabiliyor. Kadınları etkilemenin bugünkü en önemli kuralı kesinlikle kızlar için ilk olarak dış görünüştür. Her bayan ben yakışıklığa bakmam der ama bakar. Mutlaka dış görünüşünüze,giyiminize özen göstermelisiniz.Renkli bir göz, uzun bir boy dikkat çeker.Ama yakışıklılık tek başına işe yaramaz dış görünüş ,temizlik bunlara özen gösterilirse kızların dikkatini çekebilir.Ve kesinlikle centilmen olun.Kızlar buna çok dikkat eder ve böyle bir erkeğin yanında olmasını fazlasıyla isterler.Dozunda komik olun ,onu güldürün ama güldürecem diye seviyeyi aşan espriler yapıp,itici olmayın.İltifatlar edin sizin onu takip ettiğinizi dikkat ettiğinizi anlasın.

Mesela bu gün çok güzelsin sana bu renk çok yakışmış vs cümlelerden kaçmayın.Onun yanında başka bir kıza bakıp başka kızlar hakkında yorum yapmayın. Neler söyledikleriniz önemlidir.Mesela söyledikleriniz ile beden diliniz yanı mimikleriniz,ses tonunuz uyuşmaz tutarsız olursa sizin için oldukça kötü olabilir. Kızlar genelde bir erkekte her şeye dikkat eder tutarlılık, güven ararlar.

Mutlaka doğruları söyleyin eğer söylemezseniz onlar zaten araştırıp mutlaka doğruları bulurlar.Kesinlikle din,politika siyaset konularını açmayın.Fazla utangaç yada fazla heyecanlı atılgan davranmamalısınız.Bu karşınızdakini sıkabilir yada soru işaretleri oluşmasına sebep olabilir.Eski erkek arkadaşlarından bahsetmeyin fazla soru sormayın. Her bayan uzun süre kendisiyle ilgili anlattıklarını dinleyen bir erkek ister.Onun anlattıklarını dikkatlice dinleyin.

Ve bayanların dikkat ettiği bir diğer önemli onu ise göz teması . Onunla konuşurken göz temasından kaçmayın eğer kaçarsanız bunun altında mutlaka bir şeyler ararlar hoş ortam olmayabilir.Onu gerçekten düşündüğünüzü bilmenize izin verin duygularınızı zamanı gelince açın bu onların hoşuna gidecektir.Genel olarak toparlarsak bir bayanı dış görünüşünüze dikkat ederek etkiyelebilirsiniz. Onu sürekli arayarak sıkboğaz etmeyin ama hiç aramamazlıkta yapmayın mesela geceleyin yatmadan önce aramanız iyi geceler demeniz yada iyi geceler dilediğiniz bir mesaj atmanız karşınızdakini mutlu edebilir ve sizi düşünmesini sağlıcaktır. Bu kurallara dikkat ederseniz bayanların ilgisini çekip onları etkileyeceğiniz garanti. Ama ilk kural’ a uymak gerek.Onları anlayın onlar açısından bakmaya çalışın ki diğer kuralların devamlılığı gelsin.

 

Kız tavlama taktikleri nelerdir? ile ilgili etiketler kız tavlama taktikleri nelerdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.