Kız kaçırma kavgası kanlı bitti!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan tartışmada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Ölenlerin yakınları İskenderun Devlet Hastanesi’ne akın etti, emniyet güçleri hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam 22:00 saatlerinde Aşkarbeyli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre H.Y., bir süre önce evlenmek için K.O.’yu kaçırdı. K.O.’nun ağabeyi İsa O., Aşkarbeyli Mahallesi’ne giderek, tartıştığı H.Y.’nin ağabeyi güvenlik korucusu Ali Y. ile babası İsmet Y.’yi vurdu.

Kız kaçırma kavgası kanlı bitti!

H.Y.’nin ağabeyi Mustafa Y. ve Mehmet Y.’nin yanı sıra H.Y (20) ve H.G. yaralanırken, K.O.’nun ağabeyi İsa O. da çıkan çatışma sonucunda vuruldu. İsmet Y. ile İsa O. (42) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! - Resim : 2

Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güvenlik korucusu Ali Y. (37) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.G. (31), H.Y.(20) ve Mehmet Y. (47)hastanede tedavi altına alınırken, ağır yaralı olan Mustafa Y. (49) MKÜ Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! - Resim : 3

Haberi alan yakınları İskenderun Devlet Hastanesi’ne akın etti. Emniyet güçleri hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı. H.Y.'nin (30) firarda olduğu belirtilirken, jandarma ve polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! ile ilgili etiketler Hatay İskenderun kız kaçırma ölü yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.