Kız arkadaşının gözlerinden aldatıldığını anladı

Yatakta telefonuna bakan kız arkadaşının gözlerinden aldatıldığını anladı! İnanılmaz değil mi? Akıllara durgunluk veren olayın videosu 1 milyondan fazla izlendi.

Amarika'da yaşandığı iddia edilen olayda Sam Nunn isimli bir adam yataktayken hız arkadaşının gözlerindeki yansımadan arkadaşlık sitesinde gezdiğini fark etti!

Sherlock Holmes'ü kıskandıracak bu hareketle aldatıldığını anladı ve olayı bir de kanıtlarıyla sosyal medyadan yayınladı.

Akıllara durgunluk veren aldatma hikayesi pek çok kişi tarafından inandırıcı bulunmadı, videoyu görenler olayı kurgu olarak niteledi.

Ancak video kurgu olsa bile 1 milyondan fazla izlendi.

Sam Nunn kısa sürede ünlü oldu, tabi sevgilisi de.

Öte yandan internet kullanıcılarından bazıları Nunn'ın kız arkadaşını 'kalpsiz' olarak nitelendirdi.

SNAPCHAT'TAKİ PAYLAŞIMDAN ANLAMIŞTI

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise daha fazla kanıt istedi.

Paylaşıma yorum atan kişiler Nunn'a videonun gerçek olup olmadığını sorduklarında ise genç adam "Evet" cevabını verdi.

Daily Mail'de yer alan habere göre Nunn'ın internet kullanıcısı Sydney Kinsch'ten ilham almış olabileceğini belirtildi. Zira 24 yaşındaki Kinsch, 4 yıllık sevgilisinin kendisini aldattığını Snapchat'teki paylaşımdan anlamıştı.

Paylaşımda otomobilin içinde olduğu görülen adamın gözlüklerindeki yansımada bir kadına ait olan bacaklar dikkat çekmişti. Genç kadın, "Sevgilinizin gözlüklerinin yansımasını kontrol edin kızlar" demişti.

Kız arkadaşının gözlerinden aldatıldığını anladı ile ilgili etiketler Aldatma Kadın ABD göz sherlock Holmes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.