Kız arkadaşını ormanlık alana götürüp tecavüz etti, ardından 2 erkek arkadaşını çağırdı...

Antalya'da 35 yaşında kuaförlük yapan Z.K. sevgilisini ormanlık alana götürerek zorla ilişkiye girdi. Bu mide bulandıran olayla da kalmayan kuaför, iki erkek arkadaşını da olay yerine çağırdı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifade verdikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya'da 29 Kasım günü saat 01.30 sıralarında, Döşemealtı ilçesi Düzlerçamı ormanında meydana korkunç bir olay yaşandı. 

Bir restoranda yemek yiyip eğlenen Z.K. ile erkek arkadaşı Y.T., ardından eve gitmek üzere otomobille yola çıktı.

ZORLA BİRLİKTE OLUP ARKADAŞLARINI ÇAĞIRDI

Düzlerçamı'na gelen Y.T., aracı ormana doğru sürdü. Burada Z.K.'yı darbedip, zorla birlikte olan Y.T., daha sonra D.A. ve M.D. adlı arkadaşlarını çağırdı. Belirtilen adrese gelen Y.T.'nin iki arkadaşı da Z.K.’ye cinsel saldırıda bulundu. Z.K.'yı ormanda bırakan Y.T. ile arkadaşları, otomobille bölgeden ayrıldı.

 

SPERM BULGULARINA RASTLANDI

Polisi arayan Z.K., başından geçenleri anlatıp 3 şüpheliden şikayetçi oldu. Z.K.'nin yapılan kontrolünde sperm bulgularına rastlandı.

 

İFADE SONRASI SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Kız arkadaşını ormanlık alana götürüp tecavüz etti, ardından 2 erkek arkadaşını çağırdı... ile ilgili etiketler Antalya Sevgili Tecavüz Orman kuaför erkek arkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.