"Kıymetli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın"

Baykar Savunma Teknik Müdürü, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, bu yıl üçüncüsü düzenlenen TEKNOFEST'in en heyecan veren bölümlerinden roket yarışması sonrasına ilişkin bir fotoğrafı sosyal medya hesabından ilginç bir mesaj ile paylaştı. Bayraktar'ın mesajı on binlerce beğeni aldı.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST için geri sayım sürüyor.

TEKNOFEST öncesinde, ROKETSAN ve TÜBİTAK SAGE yürütücülüğünde, öğrencilerin uzay teknolojileri alanına ilgilerini artırıp, yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyen yarışmada yine çok sayıda öğrenci aylarca emek verdikleri roketlerle yarıştılar. 

Geçtiğimiz yıllardan çok daha büyük bir ilgi gören roket yarışmasının ardından Baykar Savunma Genel Müdürü, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ellerindeki roketle şehirlerarası yolcu otobüsüne binen gençlerin olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından ”Değerli yolcularımız, kıymetli eşyalarınızı yolculuk süresince yanınızdan ayırmayın” mesajıyla paylaştı.

Bayraktar’ın mesajı sosyal medyada büyük ilgi çekerken, on binlerce beğeni aldı. Mesaj binlerce kişi tarafından da paylaşıldı. 

"Kıymetli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın"

"Kıymetli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın" ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar TEKNOFEST ROKETSAN roket yarışı tübitak sage
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.