Kıyıya vuran yaratık dehşet saçtı!

Rusya'da kıyıya vuran ilginç yaratık görenleri şaşkına çevirdi. Tam 3 metre uzunluğundaki 'deniz yılanı' görüntüsüyle insanların içini ürpertiyor.

Rusya’nın Çukotka Özerk Bölgesi’ne bağlı Çukotka Yarımadası kıyılarında 3 metre uzunluğunda bir 'deniz yılanı' bulundu. Uzmanlar, bu canlının aslında ABD kıyılarında yetişen bir tür alg olduğunu belirtti.

Çukotka'daki Beringiya Ulusal Parkı'ndan yapılan açıklamaya göre, Çukotka Yarımadası kıyılarında çıkan bir fırtınanın ardından kahverengimsi bir renge sahip 3 metre uzunluğunda dev bir deniz yılanına rastlandı. Bölgedeki denizcilerin dikkatini çeken bu tuhaf yaratığın ne olduğu anlaşılamadı.

5a2a13e418c7731e6438fe6f

DENİZ YOSUNUYMUŞ!

Uzmanlarsa daha sonra kıyıya vuran bu şeyin aslında Latincede ‘Nereocystis luetkeana' isimli bir tür alg, yani deniz yosunu olduğunu belirtti.

Gövde uzunluğunun 25 metreye kadar çıkabildiği kaydedilen bu algin Atlantik Okyanusu'nun Kuzey Amerika kıyılarında yaygın olarak görüldüğü ve bu boyuta yalnızca bir yılda ulaştığı bildirildi. Aralık ayında deniz zemininden kopan bu yosun türü, kıyılara vuruyor.

Kıyıya vuran yaratık dehşet saçtı! ile ilgili etiketler Rusya ilginç yaratık alg
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.