Kıyıya vuran su hortumu plajı yıktı geçti! İnanılmaz anlar kamerada

Meksika'nın Boca del Rio şehrinde su hortumu kıyıya vurdu. Bir anda gelen su hortumunu gören plajdakiler korkuyla kaçıştı. Su hortumu sahilde bulunan plastik sandalye, masa ve şemsiyeleri havaya uçurdu. Hortumun savurduğu eşyaların çarpması sonucu birkaç kişi yaralandı. O anların görüntüsü kaydedildi.

Meksika'nın Veracruz eyaletinin Boca del Rio şehrinde meydana gelen su hortumu kıyıya vurarak paniğe neden oldu.

Plajda bulunanlar olay nedeniyle korkuyla kaçışırken, hortum sahilde bulunan plastik sandalye, masa ve şemsiyeleri havaya uçurdu. Hortumun savurduğu eşyaların çarpması sonucu hafif yaralanan birkaç kişi dışında ciddi bir yaralanma olmadığı açıklandı.

Veracruz Eyaleti Sivil Koruma Bakanlığı, dün 19.30 sıralarında Villa del Mar plajında meydana gelen su hortumunun çevredeki işletmelerde hasara neden olduğunu belirtti.

SU HORTUMU NEDİR?

Su hortumu olarak adlandırılan doğa olayı, su yüzeyinde meydana gelen ve boyu genellikle gökyüzündeki bulutlara kadar ulaşan girdap. Çoğunlukla açık sularda meydana gelen ve birkaç dakika içerisinde sona eren doğa olayı sahilleri fazla etkilemezken, açıklarda bulunan tekneler için büyük tehdit oluşturur.

Kıyıya vuran su hortumu plajı yıktı geçti! İnanılmaz anlar kamerada ile ilgili etiketler Meksika Boca del Rio su hortumu plajı yıktı hortum anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.