Kıyafeti olay olmuştu! Türk oyuncu ilk kez konuştu

Oyuncu Nesrin Cavadzade, 53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali'nde giydiği kıyafet ve özel hayatına ilişkin konuştu.

Uluslararası Antalya Film Festivali'ne cesur kıyafeti ile damgasını vuran Azerbaycan asıllı Türk oyuncu Nesrin Cavadzade, hakkında merak edilenleri magazin 8 Extra'ya anlattı.

"UTANMAZLIKTAN GELDİM'

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Cavadzade, "Geçen sene uluslararası bölümün jüri üyelerinden bir tanesiydim. 10 senedir Antalya Film Festivali'ne katılıyorum. Bu sene ne jüri üyesiyim ne de filmim var. Tamamen utanmazlıktan elimi kolumu sallayarak geldim" dedi.

"EN ÇOK KAFA PATLATAN DEĞİLİM"

Festival ve kırmızı halı ile ilgili soruları cevaplayan 35 yaşındaki oyuncu, "Bence kırmızı halı çok görkemli olması gereken bir yer. Dünyadaki bütün starlar, o güne hazırlanır. Tasarımcılar starları giydirmek için yarışırlar. Bir tek bizde öyle olmuyor. Ben nasıl bir kıyafet isteğimi söylüyorum ve hazırlanıyor. Ancak saç ve makyajımı kendim yapıyorum. Yoksa kırmızı halıya en çok kafa patlatmış kişi ben değilim" şeklinde konuştu.

"DİVALIĞIN KEYFİNİ SÜRÜYORUM"

Sosyal medyadaki diva yakıştırmaları hakkındaki sorulara gülümseyerek cevap veren Cavadzade, "Divalığımın keyfini sürüyorum. Evlilik düşünmüyorum çünkü divaları mutlu etmek zordur. Diva olduğum için tatmin edilmesi zor bir insanım. Dört kedim olduğu için evlenmem imkansız. Evde yer yok" ifadelerini kullandı.

"YENİ JENERASYON BENİ TANIMIYOR"

Sosyal medyadaki cesur pozlarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, "Yaklaşık 10 yıldır oyunculuk yapıyorum. Üst üste koyunca boyumu aşan ödüllerim, 10 tane sinema filmim var. Son bir senedir İnstagram kullanmaya başladım. İnsanlar beni instagram fenomeni gibi algılıyor. Yeni jenerasyon beni tanımıyor galiba. Türkiye’de Kim Kardashian gibi muamele görüyorum. Halbuki çok saygın bir sinema oyuncusuyum" dedi.

311020162116573248354_3.jpg

Kıyafeti olay olmuştu! Türk oyuncu ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Antalya Sinema Instagram Azerbaycan festival
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.