Kıvrak dansı güzel sunucunun başını mı yaktı?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dans videosu paylaşan HaberTürk TV spikeri Hande Sarıoğlu'nun işten çıkarıldığı öne sürüldü. Sarıoğlu ve kanal yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Evindeki doğal hallerini sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan 32 yaşındaki Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde yüzünün yarısını peçe ile kapatarak dans ettiği bir videosunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Kıvrak dansı güzel sunucunun başını mı yaktı?

İŞTEN Mİ ÇIKARILDI?

Medyaradar'ın haberine göre; ünlü spikerin dans videosu kanal yönetiminde büyük rahatsızlık yarattı. Kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdiği iddia edildi.

Konu hakkında Hande Sarıoğlu'ndan ve kanal yönetiminden henüz bir açıklama gelmedi.

Kıvrak dansı güzel sunucunun başını mı yaktı? - Resim : 2

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 1988 yılında Düzce'de dünyaya geldi. Üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı eğitimi alırken medya sektörüne atıldı. Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında çalıştı. 2011'de Pasaport adındaki yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptı. Daha sonra FOX'ta Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu üstlendi. 2017'nin ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk'te ekranlarında yayın yapıyor.

 

Kıvrak dansı güzel sunucunun başını mı yaktı? ile ilgili etiketler Habertürk dans Hande sarıoğlu spiker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.