Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim? Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendi?

Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim merak ediliyor. İkinci eşi Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendiler sizler için araştırdık. Kıvırcık Ali'nin ölüm yıl dönümünde eşlerini merak edenler için detaylar haberimizde.

Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim ve ikinci eşi Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendi soruları merak ediliyor. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Kıvırcık Ali yıllar sonra ölüm yıl dönümünde sevgiyle anıldı. Sevenlerinin hala unutmadığı başarılı besteci ve şarkıcı trajik ölümünün ardından bıraktığı eserleri ile hatırlanıyor. Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim, Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendiler sizler için detaylar haberimizde. 

Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim? Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendi?

Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim?

Şadıman Baş 1988 yılında şarkıcı ve besteci Kıvırcık Ali ile evlenmiştir. Bu evlilikten Ecem Gül Özütemiz ve Eren Özütemiz adında 2 çocuğu bulunmaktadır.  Hayatı hakkında fazla bilgi bulunmayan Şadıman Baş Kıvırcık Ali ile evliliğini yürütemeyip ayrılmışdır.

Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim? Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendi?

Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendi?

Aslı Özütemiz Kıvırcık Ali ile 22 Ocak 2010 yılında nikah masasına oturmuştur. Çiceği burnunda çift birbirlerine aşık olup kısa sürede hayatlarını birleştirmişlerdi. Evliliklerinin birinci yılına çok az bir zaman kalan Kıvırcık Ali'nin trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeni ile dul kalmıştır. 

 

 

Kıvırcık Ali eski eşi Şadıman Baş kim? Aslı Özütemiz kimdir, ne zaman evlendi? ile ilgili etiketler Kıvırcık Ali eşi Şadıman Baş Kıvırcık Ali eşi Aslı Özütemiz kimdir ne zaman evlendiler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.