Kıvılcım Ural itiraf etti: Kaan Tangöze ile 16 yaşında birlikte oldum!

Kaan Tangöze ile yaşadığı yasak aşk ile geçtiğimiz yıllarda gündeme oturan Kıvılcım Ural, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programına konuk olan Kıvılcım Ural, "6 yıllık ilişkimiz hiç olmadı. Ben 15 yaşında Kaan'ı tanıdım, 16 yaşında onunla birlikte oldum." itirafında bulundu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile bir dönem yasak aşk yaşayan Kıvılcım Ural, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

"16 YAŞINDAYKEN KAAN İLE BİRLİKTE OLDUM"

Bugün Duymayan Kalmasın adlı magazin programına katılan Kıvılcım Ural şunları söyledi: "Biz 2,5 yıldır birlikteyiz. 6 yıllık bir ilişkimiz hiç olmadı. Ben insanları korumak için sustum. Özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum. Biz Kaan ile dert ortağıyız Kaan benim daha 15 yaşındayken hayatıma giren ilk erkek. Ben 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum. Bu kadın şu an bir sorun yaşıyor. Ne kendimi aklamak istiyorum ne de tartışmak..."

Kıvılcım Ural itiraf etti: Kaan Tangöze ile 16 yaşında birlikte oldum! ile ilgili etiketler Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Seçkin Piriler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.