Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolga Sayışman, Şahan Gökbakar'ın diline düştü!

Başarılı komedyen Şahan Gökbakar, Tolgahan Sayışman ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 17 yıl önce verdikleri pozu esprili bir dille sosyal medya hesabından paylaştı. Gökbakar, yakışıklı oyuncuların başlarına kendisinin ve Yılmaz Erdoğan'ın yüzünü yerleştirerek hayranlarını kahkahaya boğdu.

Best Model Of Turkey yarışmasından 2002 yılında birinci olan Tolgahan Sayışman ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yarışmanın ardından çekilen bir fotoğrafları sosyal medyada yeniden gündem oldu. Ünlü oyuncuların 17 yıl önce, Best Model seçildikten sonra bir dergiye verdiği pozu Instagram'dan paylaşan Şahan Gökbakar güldüren bir yorum yaptı.

"HEM YAKIŞIKLI, HEM KOMİK"

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolgahan Sayışman'ın yüzleri yerine kendisinin ve Yılmaz Erdoğan'ın fotoğrafını koyan Gökbakar, "Hem komik, hem yakışıklılar" notunu yazdı.

"HEM KOMİK, HEM YAKIŞIKLILAR"

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolga Sayışman, Şahan Gökbakar'ın diline düştü!

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tolga Sayışman, Şahan Gökbakar'ın diline düştü! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Tolgahan Sayışman Yılmaz Erdoğan Şahan Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.