Kıvanç Tatlıtuğ'un serveti dudak uçuklattı! Sadece 1 yıl içinde bakın ne kadar kazandı

Eski manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un serveti dudak uçuklattı. Tatlıtuğ, 2022 yılında yaklaşık 40 milyon TL'lik bir gelir elde etti. Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tatlıtuğ, reklam anlaşmaları ve yer aldığı projeleri sayesinde elde ettiği 15 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin oyuncusu oldu.

2022 yılı Kıvanç Tatlıtuğ'a uğurlu geldi. 2016 yılında Paris'te hayatını birleştirdiği stil danışmanı Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren ve geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Kurt Efe'yi kucağına alarak ilk kez baba olmanın heyecanını yaşayan yakışıklı oyuncunun yüzü hem özel hem de iş hayatında güldü. Tatlıtuğ 1 yıl içinde adete para bastı. 'celebsrevealed.com' internet sitesine göre Tatlıtuğ, 15 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin oyuncusu oldu.


1 YILDA 40 MİLYON TL KAZANDI

Kıvanç Tatlıtuğ, babalık sevinci tattığı bu sene dört projede yer alırken üç firmayla da reklam anlaşması yaptı. Serveti 15 milyon dolar olduğu konuşulan Tatlıtuğ’un 2022’deki kazancı ise 40 milyon TL’yi buldu.

4 PROJEDE YER ALDI VE 3 REKLAM ANLAŞMASI YAPTI

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Nisan ayında oğlu Kuzey Efe'i kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ, 2022 yılında dur durak bilmedi. Dijital bir platform için çektiği iki projesi yayınlanan ve üçüncü projesinin çekimleri için de şimdilerde New York'ta olan ünlü oyuncu, bir yandan da film hazırlıklarıyla uğraştı. Yıllardır rol aldığı jean markasının yanı sıra dünyaca ünlü bir otomobil markasıyla iş birliği yapıp bir de bulaşık deterjanı reklamında boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ, deyim yerindeyse para bastı.


BİRİKİMİNİ GAYRİMENKULE YATIRACAK

2022 yılında yaklaşık 40 milyon TL'lik bir gelir elde ettiği konuşulan Tatlıtuğ, bu kazancıyla iddiaya göre ABD'de ev sahibi olmak için düğmeye bastı. Önceki gün yanına giden eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile New York'ta birkaç daire gezecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, son kararı ise maddi konulardaki en büyük destekçisi olan babasıyla konuşup verecek.

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un serveti dudak uçuklattı! Sadece 1 yıl içinde bakın ne kadar kazandı ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.