Kıvanç Tatlıtuğ'un hamile eşi Başak Dizer'den karnı burnunda yeni pozlar

5 aylık hamile olan ve hamilelik sürecini Bodrum'da geçiren Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer yeni pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Dizer'in iyice büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.

38 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında hayatını birleştiren 44 yaşındaki stil danışmanı Başak Dizer şu sıralar Bodrum'da gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Hamilelik sürecini steril bir ortamda geçirmek isteyen Dizer, eşinin dizi çekimleri biter bitmez Bodrum'a gitmişti. Bir süreliğine Bodrum'a yerleşen Başak Dizer yeni karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.


Erkek bebek bekleyen Dizer'in büyüyen karnı ise dikkat çekti. Doğumuna 4 ay kalan Dizer'in büyüyen karnıyla ayna karşısında verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu.

İlk kez baba olmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Kıvaç Tatlıtuğ "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" şeklindeki açıklamasıyla babalık heyecanını paylaşmıştı.


İşte Başak Dizer'in o paylaşımları:

Kıvanç Tatlıtuğ'un hamile eşi Başak Dizer'den karnı burnunda yeni pozlar

Kıvanç Tatlıtuğ'un hamile eşi Başak Dizer'den karnı burnunda yeni pozlar - Resim : 2

Kıvanç Tatlıtuğ'un hamile eşi Başak Dizer'den karnı burnunda yeni pozlar ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.