Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe katılmayan annesi Nurten Tatlıtuğ'dan bebek açıklaması

2016 yılında evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer'in bebek bekledikleri iddiası sonunda doğru çıktı. Başak Dizer, bebek beklediklerini ve üç aylık hamile olduğunu dün yaptığı açıklama ile doğruladı. Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe katılmayan annesi Nurten Tatlıtuğ ise bugün '2. Sayfa' programına bağlanarak yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Tatlıtuğ, heyecandan konuşmakta zorluk çekti.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Netflix dizisi Aşıklar Bayramı ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer, beş yıl önce Fransa'da nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle Paris'te hayatlarını birleştiren çift bebek heyecanı yaşıyor. Nurten Tatlıtuğ, çiftin Paris'teki nikalarına katılmamış, o dönem evliliğe onay vermediği yönünde haberlerle gündeme gelmişti.

 

BAŞAK DİZER DÜN HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLADI

Başak Dizer, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına gönderdiği mesajla 'hamilelik' iddialarını doğruladı. Başak Dizer Tatlıtuğ, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" açıklamasını yaptı.

NURTEN TATLITUĞ: DUALARIM KARŞILIKSIZ KALMADI


Babaanne olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ ise bugün '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı. Tatlıtuğ'un heyecanı konuşmalarına da yansıdı.

Nurten Tatlıtuğ, "Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah'In bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe katılmayan annesi Nurten Tatlıtuğ'dan bebek açıklaması

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un düğününe katılmayan annesi Nurten Tatlıtuğ'dan bebek açıklaması ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer nurten tatlıtug
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.