Kıvanç Tatlıtuğ'un Dizisi Yakamoz S245 konusu nedir, oyuncuları Kimler?

Netflix platformunda yayınlanacak olan ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Yakamoz S245 dizisi hakkında araştırmalar başladı. 20 Nisan'da yayınlanacak Yakamoz S245 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu Yakamoz S245 dizisi Netflix platformunda yayınlanacak. 20 Nisan'da gösterime girecek dizinin yönetmeni Tolga Karaçelik ve Umut Aral'dır. Peki Yakamoz S245 oyuncuları kimler, konusu nedir?

YAKAMOZ S-245 KONUSU NEDİR?

Denizaltı ile yürütülen bir araştırmaya katılan deniz biyoloğu Arman, Dünya'yı altüst eden bir felaketin ardından mürettebatıyla birlikte ölüm kalım mücadelesi verir.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Dizisi Yakamoz S245 konusu nedir, oyuncuları Kimler?

YAKAMOZ S-245 OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrolünde, Kıvanç Tatlıtuğ,Özge Özpirinçci,Ertan Saban olduğu dizide Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Meriç Aral, Ersin Arıcı, Onur Ünsal, Güven Murat Akpınar ve Hakan Salınmış'da yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu Yakamoz S245 Nerede Çekiliyor?

Yakamoz S245 dizisi İzmir ve Balıkesir'de çekildi. Çekimleri Foça ve Ayvalık'ta tamamlanan yeni Netflix dizisi Yakamoz S-245 fragmanı milyonlarca kişi tarafından izlendi. Dizide Kos adası ve Erabus, Eramus çukurları dikkat çekti.

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un Dizisi Yakamoz S245 konusu nedir, oyuncuları Kimler? ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ yakamoz s245 konusu nedir yakamoz s245 oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.