Kıvanç Tatlıtuğ'u bu hakim yargıladı!

Vergi kaçırma iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisini yargıladığı iddia edilen hakimle çektirdiği fotoğraf tartışma yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi istenen dava geçen gün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü.

Tatlıtuğ savunmasında, “Yargılanmamın sebebi olan faturaların sahte olması söz konusu olsaydı ben çok yüksek meblağlarla ödeme yapmazdım. Mali müşavirliğimi yapan şahsın bana sahte faturalar verdiğini bilmiyordum” diyerek beraatini istedi.

HAKİM KIVANÇ'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ise çok konuşulacak cinsten.

EnSonHaber sitesinin iddiasına göre; davanın hakimi, Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirdi. WhatsApp hikayesinden bunu paylaştığı iddia edilen hakim "Perşembe'nin sürprizi" notuyla paylaştı. 

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ'u bu hakim yargıladı! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ mahkeme hakim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.