Kıvanç Tatlıtuğ'tan eşi ve oğluna büyük jest! Koluna kazıttı...

Uzun bir aranın ardından Aile dizisiyle yeniden ekranlara geri dönen Kıvanç Tatlıtuğ, vücuduna yaptırdığı dövmelerle adından söz ettiriyor. Daha öncesinde oğlunun elini dövme olarak yaptıran Tatlıtuğ, bu sefer de çocuğunun ve eşi Başak Dizer'in doğum tarihlerini vücuduna kazıttı.

Hayranlarından uzunca bir zaman ayrı kalan Aile dizisiyle yeniden ekranlara geri dönen Kıvanç Tatlıtuğ, vücuduna yaptırdığı dövmelerle hayranlarının ilgisini çekiyor. Başrollerini paylaştığı Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Aile dizisiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkan Tatlıtuğ, özel hayatı ve dövmeleriyle konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'tan eşi ve oğluna büyük jest! Koluna kazıttı...

Vücudunu dövme ile kaplatmayı planlayan Tatlıtuğ daha öncesinde oğlu Kurt Efe'nin elini vücuduna kazıttıktan sonra bu sefer de eşi Başak Dizer’i unutmadı. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile oğlu Kurt Efe'nin doğum tarihlerini koluna yazdırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'tan eşi ve oğluna büyük jest! Koluna kazıttı... - Resim : 2

Deniz aşığı olduğu bilinen ünlü isim koluna sualtı canlılarıyla ilgili motifler yaptırmaktan da geri kalmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ'tan eşi ve oğluna büyük jest! Koluna kazıttı... ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.