Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile Dizisine Bir Transfer Daha!

Yakında televizyon ekranlarında yayınlanacak Aile dizisi transferlere doymuyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu The Sopranos uyarlaması Aile dizisine ünlü oyuncu dahil oldu.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı Aile dizisinin senaryosunu Hakan Bonomo'nun kalme aldığı Aile dizisi Show Tv'de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Projede Yüsra Geyik, Emel Göksu ve Umutcan Ütebay da yer alıyor.

USHAN ÇAKIR AİLE DİZİSİNE KATILDI!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisine katılan son isim Ushan Çakır oldu.

Ushan Çakır, Türk oyuncu. Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, 20 Dakika ve Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında ise Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenmiştir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile Dizisine Bir Transfer Daha! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.