Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’e ölüm tehdidi: 'Seni bidona koyup asit dökeceğim'

İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti yine Sinan Altıntaş isimli şahıs tarafından tehdit edildi. Daha önce iki kez ölümle tehdit edilen Başak Dizer kendisine sosyal medyadan gelen "Seni bidona koyup asit dökeceğim, ardından kocana şarjör boşaltacağım" şeklindeki mesajın ardından bir kez daha soluğu savcılıkta aldı.

Daha önce de Kıvanç Tatlıtuğ ve eşini tehdit eden Sinan Altıntaş adlı kişi, hakkında açılan iki dava sürerken yine ünlü çifti hedef aldı. Altıntaş, yüzünden ünlü çiftin huzuru kalmadı. 6,5 aylık hamile olan ve erkek bebek beklediği öğrenilen Başak Dizer'e “Başak seni asitle yakacağım, kocana da şarjör boşaltacağım!” şeklinde mesajlar attı.


''HAZAR ERGÜÇLÜ KIZ ARKADAŞIM''

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Sinan Altıntaş isimli kişi, ünlü çifti daha önce iki kez ölümle tehdit etmişti. Hakkında iki yıl hapis istemiyle dava açılan Altıntaş verdiği ifadede "Hazar Ergüçlü kız arkadaşım, yedi yıldır sevgiliyiz. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ çifti bizim görüşmemize engel oluyor" demişti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’e ölüm tehdidi: 'Seni bidona koyup asit dökeceğim'


ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Aynı şahıs çifti bir kez daha tehdit etti. Altıntaş, Başak Dizer'in sosyal medya hesabına "Seni bidona koyup asit dökeceğim, ardından kocana şarjör boşaltacağım" diye mesaj attı.

Tatlıtuğ çifti, şahıstan üçüncü kez şikayetçi oldu. Savcılık Altıntaş hakkında üçüncü kez tehdit ve hakaret suçlarından 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

 

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’e ölüm tehdidi: 'Seni bidona koyup asit dökeceğim' ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Tehdit Savcılık hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.