Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Erkek bebek bekleyen ünlü çifttin, oğullarına verecekleri isim de belli oldu.

2016 yılında Paris'te dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, anne-baba olmaya hazırlanıyor. 8 aylık hamile olan Dizer'in çocuğuna vereceği isim de belli oldu.

BEBEĞİN ADI BELLİ OLDU

Tasarımcı Başak Dizer, bu ayın sonunda Maslak'taki özel bir hastanede doğum yapacak. Çift ilk bebeklerine de Kurt ismini verecekler. 2014 yılında 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Kurt Seyit' karakterine hayat veren Tatlıtuğ'un, çocuğuna isim verirken bu projeden esinlendiği ileri sürüldü.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu!

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Başak Dizer, 13 Nisan 1977 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul'da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları aldı. Dizer, Aşk-ı Memnu dizisinde stil danışmanlığı yaptı.Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yaptı. Başka Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016 yılında sade bir törenle nikah masasına oturdu.

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.