Kıvanç Tatlıtuğ teknede uyuyakaldı!

Modacı eşi Başak Dizer ile 2016 senesinde nikah masasına oturarak evlenen ve baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, hafta sonunun ilk gününde teknede uyuduğu anları takipçileri ile paylaştı.

2016 senesinde Paris’te modacı eşi Başak Dizer ile evlenen ve şimdilerde de bebek heyecanı yaşayarak baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ yeni hafta sonunda teknede stres attı. Takipçilerine ‘Günaydın’ mesajı göndermeyi ihmal etmeyen yakışıklı oyuncunun teknede uyuduğu anlar dikkatlerden kaçmadı.

Başak Dizer'in geçtiğimiz günlerde üç aylık hamile olduğu ortaya çıkınca "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" açıklaması yapılmıştı.

Tatlıtuğ ise "Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ teknede uyuyakaldı!

Hamileliğinde dördüncü ayına giren Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Yakın çevresine müjdeyi veren tasarımcı, oğlunun odası için hazırlıklara başladı.

Son dönemde Instagram hesabını daha aktif kullanan Kıvanç Tatlıtuğ, teknede uyuduğu anların videosu ile yine olay oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ teknede uyuyakaldı! ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ tekne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.