Kıvanç Tatlıtuğ, Müslüm Gürses Unutmadım izle! Kim bilir kimler var şimdi kalbinde dinle! Müslüm Gürses Unutmadım videosu!

Kıvanç Tatlıtuğ, Müslüm Gürses'in Unutamadım şarkısını seslendirdi. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Çarpışma perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Kıvanç Tatlıtuğ dizide Müslüm Gürses'in Unutamadım şarkısını söyledi. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un Müslüm Gürses Unutmadım şarkısını söylediği videoyu izle! Detaylar haberimizde...

Kıvanç Tatlıtuğ'un Müslüm Gürses Unutmadım şarkısını söylediği videoyu izle! Çarpışma dizisinin dün akşam 4.bölümü yayınlandı. Show TV'de izleyicilerle buluşan dizide Kıvanç Tatlıtuğ Müslüm Gürses'in Unutamadım şarkısını söyledi. Vatandaşlar ise o anların videosunu araştırmaya başladı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un Müslüm Gürses Unutmadım şarkısını söylediği videoyu izle!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma dizisinde eşini ve çocuğunu bombalı saldırıda hayatını kaybetmiş, çocuk esirgeme kurumunda büyümüş Kadir Adalı karakterine hayat veriyor.

UNUTAMADIM'I SESLENDİRDİ

Tatlıtuğ, dün akşam ekranlara gelen bölümde Müslüm Gürses'in 'Unutamadım' şarkısını seslendirerek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Müslüm Gürses Unutmadım izle! Kim bilir kimler var şimdi kalbinde dinle!  Müslüm Gürses Unutmadım videosu!

REYTİNGLERDE YİNE BAŞARILI OLAMADI

Yayınlandığı günden itibaren reytingleri kötü giden dizi, bu hafta da başarılı olamadı.

KIVANÇ TATLITUĞ
Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983, Adana doğumlu, Türk oyuncu ve eski mankendir. Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.

2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır.

Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.

2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

4 ARABANIN ÇARPIŞMASIYLA KESİŞEN HAYATLAR

Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı ‘Çarpışma’, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Kadir’, Elçin Sangu’nun ‘Zeynep’, Onur Saylak’ın ‘Veli Cevher’, Alperen Duymaz’ın ‘Kerem’, Melisa Aslı Pamuk’un ‘Cemre’ karakterlerini canlandırdıkları ‘Çarpışma’nın yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapıyor, senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor.

Ay Yapım imzalı yeni dizi Çarpışma, Show TV ekranlarına gelmek için gün sayıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk'un başrollerde oynadığı dizinin yayın tarihi belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Müslüm Gürses Unutmadım izle! Kim bilir kimler var şimdi kalbinde dinle! Müslüm Gürses Unutmadım videosu! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Çarpışma Müslüm Gürses
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.