Kıvanç Tatlıtuğ Mardin'de damda uçurtma uçurdu

Netflix'te yayınlanacak olan 'Aşıklar Bayramı' dizisinin çekimleri için Mardin'de olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Mardinli uçurtma sanatçısı Zahit Mungan’ın atölyesini ziyaret etti. Tatlıtuğ, tarihi Mardin semalarında uçurtma uçurdu. O anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Şu sıralar ‘Aşıklar Bayramı’ dizisinin çekimleri için moda tasarımcısı eşi Başar Dizer ile birlikte Mardin’de olan 38 yaşındaki eski manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ile birlikte Mardin'i gezip güzelliklerini görmeye devam ediyor...

Şehri gezip tarihi güzelliklerini gören Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de uçurtma atölyesine giderek uçurtma uçurdu. Kıvanç Tatlıtuğ'un uçurtma uçurduğu o anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Şu sıralar ‘Aşıklar Bayramı’ dizisinin çekimleri için moda tasarımcısı eşi Başar Dizer ile birlikte Mardin’de olan 38 yaşındaki eski manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ile birlikte Mardin'i gezip güzelliklerini görmeye devam ediyor...  Şehri gezip tarihi güzelliklerini gören Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de uçurtma atölyesine giderek uçurtma uçurdu. Kıvanç Tatlıtuğ'un uçurtma uçurduğu o anlar sosyal medyada paylaşıldı.    Mardinli uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, uçurtma atölyesinde yeni uçurtmasını tasarlarken karşısında bir anda Kıvanç Tatlıtuğ’u görünce neye uğradığını şaşırdı.   Mungan,” Kıvanç Bey uçurtma uçurmak istediğini söyledi. Bende Mardin’de dinler kardeşliğini simgeleyen uçurtmayı ona verdim. Kendisi de damda uçurtmayı uçurttu. Uçururken de çok mutlu olduğunu gördüm. Böyle bir sanatçıyı Mardin’de görmek ve benim atölyemde uçurtma uçurması beni ayrıca sevindirdi” ifadelerini kullandı.

 Mardinli uçurtma sanatçısı Zahit Mungan, uçurtma atölyesinde yeni uçurtmasını tasarlarken karşısında bir anda Kıvanç Tatlıtuğ’u görünce neye uğradığını şaşırdı.

Mungan, ”Kıvanç Bey uçurtma uçurmak istediğini söyledi. Bende Mardin’de dinler kardeşliğini simgeleyen uçurtmayı ona verdim. Kendisi de damda uçurtmayı uçurttu. Uçururken de çok mutlu olduğunu gördüm. Böyle bir sanatçıyı Mardin’de görmek ve benim atölyemde uçurtma uçurması beni ayrıca sevindirdi” ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ Mardin'de damda uçurtma uçurdu

Kıvanç Tatlıtuğ Mardin'de damda uçurtma uçurdu ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Mardin Netflix uçurtma uçurtma uçurmak Aşıklar Bayramı dizi seti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.