Kıvanç Tatlıtuğ korkuttu! Sette rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı

Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı 'Aile' dizisinin çekimleri sırasında rahatsızlanan Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerini korkuttu. Yakışıklı oyuncunun gıda zehirlenmesi yaşadığı öğrenildi ve set iptal edildi.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Aile' dizisinin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ sette rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı.

SET İPTAL EDİLDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu. Tedavisinin ardından dün kendisini iyi hissederek sete giden Tatlıtuğ, çekimlere hazırlandığı esnada yeniden rahatsızlandı. Oyuncunun kendisini kötü hissetmesiyle set iptal edildi.

AİLE DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU


Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği 'Aile' dizisi yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizide Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'a, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ korkuttu! Hastanelik oldu

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ korkuttu! Sette rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.