Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe dünyaya geldi

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan stil danışmanı Başak Dizer (44) ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un (38) Kurt Efe adını verdikleri oğulları bu sabah 8.45'te Ulus'ta özel bir hastanede dünyaya geldi. Altın saçlı Kurt Efe'nin babasının kopyası olduğu öğrenildi.

2016 yılında Paris'te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe dünyaya geldi. Eşinin doğumuna giren oyuncu duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.


KIVANÇ TATLITUĞ'DAN İLK AÇIKLAMA

İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, güzel haberin ardından Twitter hesabından bir açıklamada bulundu. Tarifsiz bir mutluluk yaşadığnı belirten ünlü oyuncu ''Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. 🙏🏻Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…'' ifadelerini kullandı. 
 
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe dünyaya geldi

 
 

Kıvanç Tatlıtuğ daha önce yaptığı açıklamada "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık." ifadelerini kullanmıştı. İkili doğan bebeklerine Kurt Efe adını verdi.

2014 yılında "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde "Kurt Seyit" karakterini canlandıran Tatlıtuğ'un, başrolü Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı projeden esinlendiği konuşuluyor.


Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe dünyaya geldi ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Kurt Efe Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.