Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe denizle tanıştı

Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin 7 aylık oğulları Kurt Efe, Bodrum tatilinde denizle tanıştı. Başak Dizer sosyal medyada hesabından oğlu Kurt Efe'nin denizle tanışma anlarını paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

6 yıl önce nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğlu Kurt Efe'nin tatilden ilk fotoğrafı geldi. Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ve oğluyla denizde oynarken ki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Tatil sezonunu kapatan Başak Dizer, eşi ve bebeğiyle denizde çekilen bu fotoğrafını sosyal medya hesabından "Kapanış" notuyla yayınladı.

kurt efe

SAÇLARI BABASININ KOPYASI

Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, çocukları Kurt Efe’yle tatile çıktı. Kurt Efe'yi 15 Nisan'da kucaklarına alan ve şimdilerde Bodrum’da tatil yapan Tatlıtuğ çiftinin çocukları, sarı saçlarıyla görenlere ‘babasının oğlu’ dedirtti. Kurt Efe altın sarısı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Kurt Efe'nin fotoğrafına sosyal medyada yorum yağdı.

2016'da dünyaevine giren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'ye kavuşmuştu.

 

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe denizle tanıştı ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.