Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in minik oğlu Kurt Efe'nin yüzü ilk kez görüntülendi

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan stil danışmanı Başak Dizer (44) ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un (38) ilk çocukları Kurt Efe 15 Nisan'da dünyaya gelmişti. Adeta babasının kopyası olduğu konuşulan Kurt Efe'nin yüzü göründü. İşte Kıvanç Tatlıtuğ ile Başar Dizer'in oğlu Kurt Efe...

2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, oğulları Kurt Efe'yi geçtiğimiz Nisan'da kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Şimdilerde Yalıkavak’taki evlerinde kalan çift, yakın dostları Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk ve futbolcular Mehmet Topal ile Gökhan Töre'yi evlerinde misafir etti. Tatlıtuğ çifti ve arkadaşları plajda denize girerken objektife yansıdı.

 KURT EFE ORTAYA ÇIKTI

Kıvanç Tatlıtuğ’un “Şimdilik sarışın ama hatları anneye benziyor” diye anlattığı oğlu Kurt Efe de ilk kez görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ denizden çıkar çıkmaz eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe’nin yanına koştu. Arkadaşlarıyla beraber denize giren Tatlıtuğ, sudan çıkar çıkmaz eşinin yanına gidip oğlunu uzun uzun sevdi.

Ünlü çift, 'Kurt' adı için 2014 yılında 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Kurt Seyit' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ'un, başrolü Farah Zeynep Abdullah'la paylaştığı projeden esinlendiği belirtilmişti.

İşte Kurt Efe'den ilk kareler...

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in minik oğlu Kurt Efe'nin yüzü ilk kez görüntülendi

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in minik oğlu Kurt Efe'nin yüzü ilk kez görüntülendi - Resim : 2

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in minik oğlu Kurt Efe'nin yüzü ilk kez görüntülendi - Resim : 3

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in minik oğlu Kurt Efe'nin yüzü ilk kez görüntülendi ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Kurt Efe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.