Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in başı dertte! Tekrar soluğu savcılıkta aldılar

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile moda tasarımcısı eşi Başak Dizer'i, ölümle tehdit ettiği iddiasıyla daha önce iki yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Sinan Altıntaş, taciz ve tehditlerine devam ediyor.

Sinan Altıntaş, Tatlıtuğ çiftini sosyal medya üzerinden yeniden ölümle tehdit etmeye başladı. Tatlıtuğ çifti, Altıntaş'ın tehdit ve tacizleri karşısında tekrar savcılığa başvurdu. Savcılık, şikayet sonrası Sinan Altıntaş'ın ifadesini aldı ve hakkında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

ÜNLÜ ÇİFTİN BAŞI DERTTEN KURTULMUYOR

Ünlü çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları Sinan Altıntaş ile başları dertten kurtulmuyor. Çifti sosyal medyadan ölümle tehdit etmesi nedeniyle hakkında dava açılan Altıntaş, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'e yine musallat oldu.

 

İDDİANAME DÜZENLENDİ

Çift, tekrar Instagram üzerinden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını ifade ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in başı dertte! Tekrar soluğu savcılıkta aldılar

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Savcılık yürütülen soruşturmada Altıntaş'ın ifadesine başvurdu. Altıntaş, Hazar Ergüçlü'nün kız arkadaşı olduğunu, yedi yıldır sevgili olduklarını Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ çiftinin görüşmelerine engel olduklarını, Hazar'ı öldürmeye çalıştıklarını bu nedenle tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

Savcılık ifade sonrası Altıntaş hakkında 'Tehdit', 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret' suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in başı dertte! Tekrar soluğu savcılıkta aldılar ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Savcılık Tehdit Sinan Altıntaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.